středa 8. listopadu 2017

Edge of Seventeen, Osm mužů z kola ven, Operation Dunkirk, Pocket Listing, Star Raiders: The Adventures of Saber Raine




Edge of Seventeen (1998) - 60 %
Dobře natočený snímek o tom, jak si mladý muž uvědomuje svou orientaci. Jeho vývoj je natočen prostě dobře, ať už to, jak mění svůj šatník, anebo jak mění i svůj postoj, vizáž, prostě i to, jak se tváří. V tomhle je snímek výborný, ale celkově mě nedokázal nadchnout, jako kdyby ani nevěděl, co má říct.

Osm mužů z kola ven (Eight Men Out, 1988) - 60 %
Dobrý příběh, který především napsal sám život. Převést se ho do filmu podařilo celkem průměrným způsobem, ale zajímaví herci dokázali, aby byl snímek více jak koukatelný, ale abyste se k postavám dostali hlouběji. Herci hodně zachraňují, ať už je to Sheen, Rooker anebo hlavně John Cusack, který se tu předvedl skvěle.

Operation Dunkirk (2017) - 10 %
Nekoukejte na ten název, protože nic, co by bylo spojené s Dunkirkem, zde není. Prostě jen snaha natáhnout diváky ve chvíli, kdy je venku vysokorozpočtový Nolanův film. Tohle je snímek nízkorozpočtový, po lese se tu honí lidi v uniformách, protože někdo chce nějakou šifru. A to je všechno.

Pocket Listing (2015) - 25 %
Je to thriller? Je to akční film? Je to komedie? Je to drama? Je to drsné? Člověk vlastně neví. Ze všeho to má trochu, ale přitom to ani jeden žánr nenaplňuje. Na konci to už vypadá, že to v sobě má mít i nějaké poselství, ale jelikož mi hlavní hrdina ani trochu nesedl - až na to že měl pěknou ženu - tak je mi jeho poselství ukradené.

Při pohledu na plakát jsem doufal, že by to mohlo být celkem cool béčko, které bude akční a zábavné. Akční to je, trochu, zábavné to ale moc není. Škoda, že se tvůrci trochu neuvolní, jinak by výsledek nebyl tak křečovitý. Musím ale vyzdvihnout masky, které jsou velmi povedené a docela výrazně nad vším ční.

Žádné komentáře:

Okomentovat