čtvrtek 23. listopadu 2017

Pobřežní hlídka, Noc postupuje, Poslední z nejlepších, Williams, Windows




Pobřežní hlídka (Baywatch, 2017) - 100 %
Jasně, že to je strašná ptákovina, ale já jsem od tohohle filmu dostal přesně to, co jsem očekával. Je to místy děsně blbé, místy děsně cool, jsou zde skvělí herci, které mám rád, krásné ženy, z nichž mi padala brada, je zde schopnost si dělat prdel sám ze sebe i z původního seriálu, a sakra, je tu i Hoff a Pamela. Já jsem víc nepotřeboval.

Noc postupuje (Night Moves, 1975) - 70 %
Gene Hackman je v tomhle snímku velmi dobrý. Na jednu stranu - hlavně ze začátku - máte pocit, že je to klasický drsný hrdina, ale ono to s ním zase tak drsné není a rozhodně to není Dirty Harry. Má svoje problémy a dostane se do úzkých. Dějově není film také špatný a finále je velmi dobře natočené.

Poslední z nejlepších (The Last of the Finest, 1990) - 40 %
Na jednu stranu tu máme velmi povedené obsazení, kdy Paxton, Pantoliano, Dennehy a Fahey jsou docela správnou volbou. Dějově se ale ukázalo, že i když máte fajn herce, neznamená to, že natočíte fajn film. Tohle je velká škoda, protože potenciál zde byl, ale tohle je hodně zapomenutelný příběh. Škoda.

Williams (2017) - 40 %
Pokud nejste fanoušek formule 1, nic vám tenhle film nejspíš neřekne, na druhou stranu mám pocit, že to je pořád jen film pro Williamsovy fanoušky. I když je jeho osud přece jen drsný, tak nevidím důvod v tom, proč by se zrovna o něm měl točit film, kde je prezentován v podstatě jako velký hrdina nejen sportu, ale jako naprosto skvělý člověk. Hodně subjektivní věc, která mi nesedla.

Windows (1980) - 40 %
I když byla Talia Shire za tento film docela kritizována, já jsem si zase říkal, že ona je tou jednou z mála světlých stránek, které v tomhle rádoby thrilleru jsou. Úvod je super, následný vývoj tomu ale neodpovídá. Finále by také mohlo být zajímavé, kdyby to celé dohromady trochu více korespondovalo.

Žádné komentáře:

Okomentovat