neděle 19. listopadu 2017

Ghost in the Shell, Velký dar, Král Artuš: Legenda o meči, Po strništi bos, Mimi šéf




Ghost in the Shell (Ghost in the Shell, 2017) - 40 %
Nějak nic... Na jednu stranu jsou zde velkolepé, parádní záběry, které ukazují, že triky jsou na skvělé úrovni, i když i ty někdy vypadají divně, ale pak je tu příběh, který mě v tomhle americkém podání nebavil. Jako kdyby chtěli Američané točit "Blade Runnera", který se jen tváří, že je "Ghost in the Shell". S anime se nedá srovnávat.

Velký dar (Gifted, 2017) - 80 %
Mckenna Grace byla skvěle vybrána a jí věříte, že je to geniální holka. Ale možná ještě větším překvapením je Chris Evans, který není jen svalnatý hezoun, ale dá i komplikovanější roli. A je, je to dojemné, ale takovým způsobem, že mě film bavil, chtěl jsem vědět, jak to dopadne, a nemohl jsem se od něj odtrhnout.

Král Artuš: Legenda o meči (King Arthur: Legend of the Sword, 2017) - 60 %
Děj má místy skvělý drive, ale stejně tak mi chvílemi vadí způsob, jak Guy Ritchie scény natočil. Nejen, že se divák bude trochu ztrácet, ale ten efekt není takový. Najednou jsem měl pocit, že je to opravdu jen namachrované, nic moc víc. Ale pak přišly trikové scény nebo některé akční, a žasnul jsem.

Po strništi bos (2017) - 60 %
Snímek mě vyloženě nezklamal, ale doufal jsem, že to bude ještě o něco vtipnější, že tam bude více humoru Zdeňka Svěráka, ale je to v tomhle ohledu trochu slabší. Jako vzpomínkový film to ale funguje, hlavně pak díky skvělým dětským hrdinům. Dějová linie okolo postavy Vlka (Oldřich Kaiser) v sobě měla mnohem více potenciálu.

Mimi šéf (The Boss Baby, 2017) - 60 %
Není to nijak skvělý animák, nemá vyloženě originální příběh, ale prostě si nemůžu pomoct, Alec Baldwin, i když jen namluvením, byl v hlavní role skvělý a jeho mimi šéf je prostě skvělá postava. Ostatní už je takové celkem obyčejné, ale on to díky svému smyslu pro humor a načasování skvěle táhne. A jo, humor je zde dobrý.

Žádné komentáře:

Okomentovat