středa 24. srpna 2016

Bachelor Games, Great Grand Masti, King Liar, The Automatic Hate, Udta Punjab


Bachelor Games (2016) - 30 %
Snímek, který začíná jako komedie, ale mění se v něco, co by se místy dalo nazvat i hororem, nebo minimálně psychologickým thrillerem. Bohužel ta žánrová rozháranost je taková, že si film nemůžete ani pořádně užít, protože prostě není dost pevný ve svých základech a vy nakonec ani pořádně nevíte, co vám chce sdělit.

Great Grand Masti (2016) - 60 %
"Great Grand Masti" je tak pitomá komedie, která obsahuje fantastické prvky, že nakonec ani nemůžete jinak a buď se vám začne líbit, anebo ji prostě vypnete ještě před tím, než její více jak dvouhodinová stopáž skončí. Pitvoření nemám rád, ale tady už ho bylo tolik, že to bylo skoro krásně absurdní, stejně jako celý příběh.

King Liar (2016) - 50 %
Ten nápad není nic skvělého. Chlap, který se chce prolhat do náruče jedné ženy a je ochoten pro to udělat cokoli. A tohle je celé roztažené do dvou hodin a půl, což je prostě moc. Postavy jsou ale místy natolik příjemné, že se chcete dívat i do konce a chcete vědět, co tam vlastně ještě může být, aby z toho nebyla jen obyčejná romance. A nic moc jiného to není.

The Automatic Hate (2015) - 60 %
Ten příběh není tak překvapivý, jak by možná chtěl být, rozhodně nešokuje, i když zde jsou klasické konvence posunuty trochu dál. Jenže právě tohle překročení mi přijde tak přirozeně ztvárněné, že se mi film líbil, a to i navzdory svému pomalému tempu a nakonec i závěru, který vlastně skoro nic neřeší.

Udta Punjab (2016) - 60 %
Kriminální thriller v indickém provedení, který tradičně trpí přílišnou roztahaností, ale nakonec ukazuje i silné stránky, které jsou například i v podobě muzikálových čísel, jež jsou moderní, rapovaná. U snímku jsem se ale vůbec nedovedl dostat k postavám, jako kdyby se ani divákovi neměly zamlouvat.

Žádné komentáře:

Okomentovat