pátek 16. března 2018

Táta je doma 2, Dawson City: Frozen Time, Days of Power, Diverge, Přežij!


Táta je doma 2 (Daddy's Home 2, 2017) - 60 %
Místy to bylo docela vtipné a to je to hlavní, co v poslední době od americké komedie chci. Mel Gibson si film ukradl pro sebe, ale vlastně to vůbec nevadí, protože on je prostě dobrý a utáhne to bez problémů. A nevadí mu si ze sebe trochu dělat prdel. Ostatní si jedou spíš klasiku a jen sem tam trochu pobaví.

Dawson City: Frozen Time (2016) - 70 %
Co si budeme povídat, samotný dokument není nijak významný, významné je to, co prezentuje - objev starých filmových pásů v Dawson City, pásů, které byly ztracené, zmrazené, ale které dokládají, jak se v oblasti žilo, co se tam pouštělo, prostě tohle má něco do sebe a film je dobrý proto, že to prezentuje.

Days of Power (2018) - 50 %
Hudební čísla mi v tomhle filmu přišla nakonec zbytečná, stejně jako celá stopáž, která je opravdu moc dlouhá na to, že příběh je zde opravdu jednoduchý. Divný střih, divné vedení filmu mu trochu dávají něco navíc, něco, co vás přiměje si myslet, že je to jiné než jen torture porn, ale ono to zase tak nic moc jiného není.

Diverge (2016) - 30 %
Ze začátku to ještě vypadá jako celkem zajímavý apokalyptický snímek, kdy pro hru s pár herci mám docela slabost, ale nakonec se ukáže, že tady vůbec nejde o to, co bylo po apokalypse, ale vracíme se ještě před ní ve snaze jí zabránit. A to začíná být docela nuda, která se už až do konce nerozčeří. Škoda.

Přežij! (Live!, 2007) - 40 %
Tenhle snímek v sobě měl docela velký potenciál, ale myslím, že by musel být pojat trochu jinak, než tímhle odlehčeným způsobem. Ve finále to pak nevyzní tak dobře, jak by mělo. Hlavní hrdinka je pak spíš takovou snahou být hnusná, ale zároveň se zalíbit. Fakt by bylo mnohem lepší, kdyby v tom nebylo nic pozitivního.



Žádné komentáře:

Okomentovat