úterý 6. března 2018

Wish For Christmas, Woman's World, Kolo zázraků, Woodshock, Rok komety




Wish For Christmas (2016) - 5 %
Opravdu se nám tenhle snímek snaží říct, že když jsou lidé věřící, tak jsou lepšími lidmi? Nemůžu si pomoct, ale tohle je šílená propaganda, z které se mi dělá šoufl. Jasně, má to tu správnou vánoční atmosféru, aby to chytlo za srdce, ale to poselství, které je v tom skryté, to šíření fanatismu, ke prostě hnus.

Woman's World (1954) - 60 %
Snímek o tom, že najít nového výkonného manažera není jednoduché, ale dá se to, pokud se budete zajímat o ženy kandidátů. Teď nemyslím o to, jaké jsou v posteli, ale prostě jak se dívají na své manžely. Je to docela zajímavý nápad, který ale mohl být s takovými herečkami zpracován ještě o něco lépe.

Kolo zázraků (Wonder Wheel, 2017) - 50 %
Skoro se chce říct, že to je klasický Woody Allen, i když tentokrát mi jeho příběh přišel opravdu jednoduchý a zachraňují ho herecké výkony, které jsou výborné vlastně ve všech případech, alespoň pokud se hlavních rolí týká. Nejvíce vyčnívá asi Kate, ale film jí nedává prostor skutečně herecky zazářit.

Woodshock (2017) - 40 %
Tohle byl snímek, který byl podle všeho napsán pro silnou představitelku v hlavní roli, což zrovna pro Kirsten Dunst není moc velký problém, bohužel se ukázalo, že ona sice uvede celý film utáhnout, být uvěřitelná, ale příběh bohužel film nikam nedotáhnul a v konečném součtu budete mít pocit, že tady o nic moc nešlo.

Rok komety (Year of the Comet, 1992) - 60 %
"Rok komety" je taková ptákovina, která není tak vtipná, jak byste si přáli, ale pořád se jedná ještě o docela dobrou, místy příjemně absurdní komedii, která dovede rozesmát. Chemie mezi hlavními postavami je taková dost zběsilá, ale nakonec funguje. Kdyby vtipy měly lepší tah na bránu, bude to ještě lepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat