středa 21. března 2018

Příšerákovi, Který je ten pravý?, Rodinné sídlo, In Search of Balance, In the Family




Příšerákovi (Happy Family, 2017) - 35 %
"Hotel Transylvania" byl docela úspěch, ta proč nenatočit něco, coby se tomu podobalo, co by vlastně tak trochu parazitovalo na tom, co snímek dovedl - přitáhnout nějaké publikum. Postavy jsou zde stejné, jen v horší animaci, a co je ještě horší, také s humorem, který v konečném důsledku vlastně není moc dobrý.

Který je ten pravý? (Home Again, 2017) - 40 %
Americká romantická komedie o tom, že i ve čtyřicítce je možné se zamilovat a prožít si hezký románek, navíc u sebe ubytovat celkem tři mladé muže, kteří mají svůj sen a jdou si za ním. Celé je to tak nereálné, že se mi to prostě moc nelíbilo, nemluvě o tom, že ta komedie se z toho vytratila a film je jen takový, aby nikomu neublížil.

Rodinné sídlo (Howards End, 1992) - 70 %
Výborné herecké výkony a dobrá ukázka toho, jak se mohou vztahy mezi lidmi zkomplikovat prostě jenom proto, že lidé jsou tam někde vevnitř zlí a to zlo se prostě dostane na povrch, ať už je to ve formě závisti, anebo jiným způsobem. Dobře zrežírovaný film, který má klasicky nadčasovou výpověď.

In Search of Balance (2016) - 60 %
Dokument má celkem jednoduché poselství - pokud budeme pokračovat v kurvení přírody, budeme dál kurvit i sebe. Takhle jednoduché to je, jenom pořád nejsme schopni s tím něco udělat a něco opravdu změnit. Je to škoda, protože naší zhoubou takhle opravdu budeme mi sami. Je v tom něco poetického.

In the Family (2011) - 60 %
Patrick Wang si pro sebe napsal, zrežíroval a nakonec i zahrál hlavní roli v tomhle filmu, který je jeho debutem. Ukázal, že role mu sedla dokonale a že přesně věděl, jak ji zahrát. A to udělal, přesně ji zahrál. Ale nejsem si jistý, jestli má víc hereckých poloh než jen tuhle. Tady to ale fungovalo velmi dobře.

Žádné komentáře:

Okomentovat