pondělí 29. srpna 2016

Cardinal Matter, Chu Tai Chiu Fung, Falsely Accused, The Antwerp Dolls, Americká reportérka


Cardinal Matter (2015) - 40 %
Skoro to vypadá i celkem zajímavě. Takový ten příběh o tom, jak se člověk ocitne na špatném místě, navíc do toho ještě nějaká tajemná droga, ale nakonec je z toho jen hon na kočku a na myš, který se snaží být zajímavý především tím, že je to místy docela násilné a názorné. Přesto se nemůžu zbavit pocitu, že to bylo o ničem.

Chu Tai Chiu Fung (2016) - 70 %
Takhle by měl vypadat snímek, který se celkem věrně snaží zachytit atmosféru určité doby, ale zároveň chce být snímkem akčním, který je divácky zajímavý. Nebudu tvrdit, že mě doba a příběh dokonale dostaly, ale zachycení ve filmu se povedlo skutečně dobře. Navíc Číňané už mají vizuální stránku skvěle zmáknutou.

Falsely Accused (2016) - 40 %
Další snímek, který má celkem dobrou zápletku na začátku, ale postupně se vyvine v něco, co prostě není dost zajímavé na to, abyste to sledovali až do konce. Snímek "Falsely Accused" sleduje dívku, která byla falešně obviněna z toho, že zabila svého bratra. Snaží se očistit. Jestli dojdete až do konce, zjistíte, že to za ten čas nestálo.

The Antwerp Dolls (2015) - 30 %
Nemůžu si pomoct, ale podobné filmy z Evropy s moderními gangstery mi prostě nějak nesedí. Není to pro mě divácky dostatečně zajímavé a nebaví mě se na to koukat. Je to asi hlavně postavami, které se mi prostě nezamlouvají, a já se na ně nechci dívat. Holt nějaké osobní antipatie, nebo co. Tenhle snímek mě ale moc ničím nezaujal.

Americká reportérka (Whiskey Tango Foxtrot, 2016) - 50 %
Herecky dobré, ale tenhle snímek mi tak nějak nedal to, co jsem očekával. Asi jsem si myslel, že to bude válka s větším nadhledem, že to bude i trochu zábavné a do toho pak přijdou ty emoce, ale o moc zábavného se zde nejedná, i když zde podle všeho snaha je. Tina tradičně fajn, Martin Freeman zase trochu jiný.

Žádné komentáře:

Okomentovat