čtvrtek 18. srpna 2016

Bang Gang (une histoire d'amour moderne), Hledá se Benji, Deadman Apocalypse, Dirty Beautiful, Mythica: The Necromancer


Celkem odvážně natočený snímek, i když nikoli tak odvážný, jak by skutečně mohl být. Je to vlastně o tom, jak mladí chtějí šukat, což je také v podstatě to jediné, co dělají, když zrovna nechlastají nebo neberou drogy. Začínám mít pocit, že jsem asi nebyl mladý... Film je ale dobře natočený, což trochu zakrývá, že je to jen mírně jiná romance.

Hledá se Benji (Benji the Hunted, 1987) - 50 %
Snímku dávám body hlavně za to, že jsou zde fakt dobré záběry se zvířaty a za to, že si v podstatě jenom se zvířaty vystačí. Tohle se mi na něm líbilo a myslím, že by se líbil dětem, a to i v dnešní době. Trochu zestárnul, hlavně technicky, ale některé záběry s pumou jsou pořád docela děsivé. Celkem by mě zajímalo, jak asi vypadalo natáčení.

Deadman Apocalypse (2016) - 5 %
Další "krásná" ukázka toho, jak velké filmy ovlivňují malonákladovou produkci. Vrátil se "Mad Max", tak vznikl tenhle film, který se svému velkolepému kolegovi nejvíce podobá plakátem. Jinak je to tragická ukázka toho, jak je možné natočit film skoro za nic a vydávat ho za velké apokalyptické dobrodružství, které překvapivě není tak akční, jak by si jeden myslel.

Dirty Beautiful (2015) - 40 %
Skoro to po několika minutách vypadá na to, že by to mohl být fajn, moderní a netradiční romantický příběh, ale jak se ukáže, tak to je jen něco, co se nesmyslně kroutí mezi komedií a dramatem, s výrazným příklonem k dramatu, kde ale romantická linie nakonec moc nefunguje, a to i přesto, že ty postavy a jejich představitelé nejsou špatní.

Mythica: The Necromancer (2015) - 50 %
Vlastně to není až tak špatné. Ne že bych z téhle série měl skákat do vzduchu, ale na to, že se jedná o celkem levné fantasy, tak se v tomhle díle minimálně podařilo přijít s docela dobrými trikovými scénami, které ukazují, že i v levné produkci to může sem tam fungovat, když tvůrci nebudou chtít moc.

Žádné komentáře:

Okomentovat