úterý 30. srpna 2016

All Girls Weekend, Antboy, Holičství, Criminal, Gridlocked


All Girls Weekend (2016) - 30 %
Snímek "All Girls Weekend" má docela dobré nápady. To, co se zde popisuje, má skutečně skvělé scény a vy si uvědomíte, že se tohle mohlo stát, že za těch podmínek by bylo logické jednat zrovna takhle. Jenže - a to se mi to moc často nestává - v tomhle případě mě prostě odradily špatné herecké výkony, které mi kazily dojem.

Antboy (2013) - 35 %
Na první pohled takový pěkný rodinný film, ale když se nad tím zamyslíte, tak tohle opravdu není nic jiného než klasické převyprávění zrodu Spider-Mana, akorát s tím rozdílem, že ten kluk je zde skutečně malý a nemá pavoučí schopnosti, ale schopnosti mravenčí, což není taky velká novinka. Děj je pak standardní komiksový, nenabízí nic nového, jen je to ještě více vyměklé.

Holičství (Barbershop, 2002) - 50 %
Tentokrát budu trochu hodný a budu předpokládat, že až s dalšími díly to šlo úplně do kelu. Mohou mě ale mile překvapit. Ice Cube je v hlavní roli dobrý, Cedric nejméně otravný, jak jsem ho zažil, Eve je fajn, dějově je to také celkem ucházející. Nic skvělého, ale v rámci komedie s dramatickými a bratrskými prvky mi to na ten průměr stačí.

Criminal (2016) - 40 %
Kdyby se z toho vysekala ta strašná kravina o tom, jak se přenesou vzpomínky z jednoho člověka na druhého a tomu se mění osobnost, bylo by to minimálně průměrné, ale spíše ještě lepší. Drsný thriller se skvělým Kevin Costnerem ve výborné ambivalentní roli. Jenž takhle se z toho už od začátku udělala konina, která ani zdaleka nemá takový švih, jako třeba "Tváří v tvář", kde je podobně ujeté východisko.

Gridlocked (2015) - 70 %
Parádní akční film, od kterého jsem dostal to, co jsem očekával. Jak se mi Dominic Purcell v minulosti nelíbil, tak v podobných rolích je poslední dobou prostě skvělý a já si jeho vystoupení užívám. Dějově je to trochu průhledné, ale na to, jak byl film dlouhý, mi ta stopáž ani nějak extra nevadila. Ve skutečnosti jsem se ani nenudil.

Žádné komentáře:

Okomentovat