pátek 26. srpna 2016

Taking Stock, The Attacks of 26/11, Oliver's Deal, Garderobiér, The Duel


Taking Stock (2015) - 40 %
Takový ten celkem klasicky fajn film, který má něco humoru, nějakou tu zajímavou postavu, děj, který není špatný, no a nakonec to má i romantiku, která není na první pohled tak okatá. Stejně si ale nemůžu pomoct, chlapi se na tohle budou dívat jen proto, že budou doufat, že zde Kelly něco ukáže. Něco málo, ale opravdu jen málo ano.

The Attacks of 26/11 (2013) - 70 %
Indičtí muži a indické ženy ukázali, že mají sakra na to, aby natočili pořádný masakr. Tenhle snímek v podstatě nic jiného není. To je od začátku do konce jedna velká vražedná jízda, jedno šílenství, které ukazuje, jak je fanatismus magorský, a to všechno navíc se skvělými triky, co se násilí týká. Sem tam jsem jen zíral.

Oliver's Deal (2015) - 60 %
Překvapivě docela dobrý film. Při pohledu na obsazení jsem nic moc nečekal, ale nakonec se ukázalo, že je to celkem civilní a nepříjemný snímek o problémech v Peru. Závěr se povedl, i když to rozhodně není vývoj, který se snadno sleduje, když máte v hlavní roli dítě. Ale někteří lidé prostě udělají všechno možné, aby dosáhli svého.

Garderobiér (The Dresser, 2015) - 60 %
Silné herecké výkony, které se dokonale hodí pro divadlo a zde také měli zůstat. Filmové médium tomuto příběhu nedává ale vůbec nic navíc, což je velká škoda. Ian McKellen a Anthony Hopkins, ale také Emily Watson by byli skvělí na jevišti a vy byste z nich měli mnohem lepší pocit, protože byste jim byli blíž. Takhle jsou to dobré herecké výkony, které ale úplně nestačí.

The Duel (2016) - 75 %
Přišlo mi až neskutečné, jak moc se tu Woody Harrelson podobá Michaelovi Berrymanovi, a to nemyslím jako urážku ani vůči jednomu z nich. Co víc mě ale dostalo to pomalé tempo tohohle parádního westernu, parádního hlavně proto, že na klasické téma pomsty/honu na člověka, je nabaleno něco relativně nového. Funguje to a jen se potvrzuje, že western má po roce 2010 zase zelenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat