úterý 4. listopadu 2014

Maximall, Mít a nemít, Once It Started It Could Not End Otherwise, Sniper: Legacy, Tub


Maximall (2010) - 40 %
Vizuálně poměrně hezké, obsahově celkem o ničem. Útočící vozíky jsou sice super, ale nějak v tom zaniká to poselství, o které se film podle všeho snažil. Co po sobě vlastně zanecháme? No, podle všeho jen velká nákupní centra.

Mít a nemít (To Have and Have Not, 1944) - 85 %
Humphrey Bogar opět dokazuje, jak skvělým hercem byl, a to nejen hraním, ale i herectvím mluveným. Když promluví, tak to opravdu stojí za to. S Lauren si dokonale sedli, což se projevilo i jejich manželstvím. Trochu to připomíná "Casablancu" a nemá to její plné kvality, ale nic to nemění na tom, že jsou tady skvělé charaktery.

Tohle ve mně opravdu nijak hluboký dojem nezanechalo. Prostě jen laxní animace, kde se toho moc nehýbe, což je u studentského snímku omluvitelné, ale zároveň to vede k tomu, že pak není moc o čem mluvit. Přijde mi to jako flashová animace, které jen chybí nějaká interakce, aby to bylo alespoň trochu záživné.

Sniper: Legacy (2014) - 35 %
Podivný příběh, který se odehrává v sem tam zajímavých kulisách, ať už je jejich smysl jakýkoli. Tom Berenger je zde v podstatě jen v kameu, nejde moc mluvit o tom, že by se na něj film zaměřil. On také už docela dost zestárnul a člověk mu to nějak moc nevěří. No, kruh se uzavřel a já doufám, že natrvalo. Anebo že by už šlo jen o mladého?

Tub (2010) - 30 %
Taková přiblblá pitomost, která sází na to, že to snad bude i vtipné. Sázet může, ale vtipné to bohužel není. Nejdřív si řeknete, co to vlastně bude, pak už jen kroutíte hlavou do konce. Mám rád ujeté filmy, ale tohle bylo buď moc ujetém anebo prostě jen blbé.

Žádné komentáře:

Okomentovat