čtvrtek 6. listopadu 2014

Head On, Plynové lampy, Brutal Relax, Holky to chtěj taky 2, Botanica Liberta


Head On (2011) - 20 %
Tyhle dojmové filmy mi prostě nic neříkají. Člověk by si myslel, že třeba chtějí nadchnout tím, co bude zobrazeno, zaujmout, zhnusit nebo prostě něco, ale tohle je jako dívat se na neonový poutač a sem tam u toho škubnout hlavou, aby se to světlo rozpilo a vy měli pocit dynamiky.

Plynové lampy (Gaslight, 1944) - 80 %
Tohle je snímek, který má neskutečně dobrou atmosféru, která graduje od něčeho, co bylo velmi pozvolné, lehké, se skoro až komediálním nádechem k něčemu, co bylo skutečně pořádné drama, kdy ani nevíte vy sami, co je vlastně pravda. Výborně herecky zvládnuté, a to primárně na mužských partech, ale Ingrid nezklame asi nikdy.

Brutal Relax (2010) - 50 %
Skvělé gore, o tom žádná. Místy jsem se až divil, jak to pěkně bylo uděláno. Navíc tohle není levná sranda, takže určitě palec nahoru. Ale to, v čem se to gore odehrává... No, je to film jen proto, aby tam to gore mohlo být. Takže triky úžasné, zbytek nic.

Holky to chtěj taky 2 (Mädchen, Mädchen 2 - Loft oder Liebe, 2004) - 15 %
Tohle už je opravdu smutné pokračování, kde se hraje jen na to, jak jsou jednotlivé scény nablblé, což platí samozřejmě i pro všechny postavy. Tady už není nic sympatického, snad jen ten Sebastian. Zbytek je ale opravdu hrůza a není tu jediná scéna, která by byla vtipná. Opravdu hrozná komedie...

Botanica Liberta (2012) - 40 %
Vizuálně je to docela zajímavý film, i když mám pocit, že to odpadlo od "Batman: Arkham Asylum" jako nějaký bonus k téhle hře. Není to graficky dokonalé, ale dejme tomu stylizované. Příběhově mě to nijak nechytlo, i když ty postavy by se daly využít.

Žádné komentáře:

Okomentovat