středa 5. listopadu 2014

Laura, No Deal, Holky to chtěj taky, Vosa, The Signal


Laura (Laura, 1944) - 90 %
Výborný film noir, který nepotřeboval ty největší hvězdy své doby, i když Dana Andrews je v tomhle film prostě skvělý, stejně jako Gene Tierney v roli titulní hrdinky. Příběh je příjemně zamotaný a v tomhle případě ani nevyznívá hloupě, ale přesně tak, aby to bylo dostatečně vážné. Skvělá role pro Vincenta Price.

No Deal (2010) - 60 %
Takhle to dopadne, když si najdete někoho na jednu noc, ale věci se vůbec nevyvíjejí tak, jak byste si mysleli. Asi by to mohlo být ještě vtipnější, ale i takhle to má svoje kouzlo. Jsou zde dobré scény a pointa není špatná, i když se dá očekávat. Ten spolubydlící je dobrý magor.

Holky to chtěj taky (Mädchen, Mädchen, 2001) - 35 %
Tak jsem konečně po třinácti letech viděl tenhle film, německou odpověď na "Prcičky". Je to asi takové, jak se dalo čekat. Tuctové, nudné a nakonec v tom ani není nic moc erotického, je to jen teen romance, které vládnou tři titulní hrdinky a jejich snaha o orgasmus, což se úplně nedaří. Karoline Herfurth mám rád, tak ta mi film zpříjemnila.

Vosa (Wasp, 2003) - 60 %
Život je hnusný a lidé si ho mnohdy ještě dělají hnusnější. Ale to skutečně bylo nutné tohle celé zakončit právě jednou hnusnou digitální vosou? Jako kdyby to nešlo trochu jinak, jako kdyby to nemohlo být celé provedeno tak, aby to jako celek fungovalo. Mně to ta vosa prostě zkazila. Jinak by to bylo skvělé drama.

The Signal (2014) - 60 %
Skvěle se to rozvíjí, skvěle, ale pak najednou dojde k nějakému zlomu a už to není ono. Chvíle mi je to hororové, chvílemi neskutečně akční, ale když se na to podíváte jako na celek, vlastně máte pocit, že jste se dívali na něco o ničem. U tohohle filmu jsem měl pocit, že by měl poslední scénou vlastně začínat.

Žádné komentáře:

Okomentovat