úterý 16. února 2016

Hraje skupina Spinal Tap, Extraction, He Never Died, Mojave, Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street


Hraje skupina Spinal Tap (This Is Spinal Tap, 1984) - 80 %
Výborný film. Opravdu. Ani jsem netušil, že se u toho budu tak bavit, ale tohle je prostě dobré propojení komedie, dokumentu a také rocku, který mám pořád tak moc rád. Ta skupina je skvěle sestavená a je vidět, že scénář byl psán na tělo. Co si budeme povídat, kdybych o filmu nic nevěděl, byl bych si jistý, že je to víc než jen recesní skupina.

Extraction (2015) - 50 %
Jako celek to rozhodně skvělé není, ale některé akční scény jsou naprosto parádní. A ano, může za to i Kellan Lutz, který je překvapivě dobrý. Stejně je ale největší ozdobou tohoto filmu Gina Carano, která ale zase nedostala tolik akčního prostoru, který by si zasloužila. Ta ženská je skvělá a hlavně za ní jdu na 50 %.

He Never Died (2015) - 80 %
Tohle mě dostalo. Nesmírně nenápadný film, který vypadá nenápadně celou dobu, ale přitom má skvělou myšlenku a skvělé, odtažité provedení, stejně jako je odtažitý hrdina filmu. Výborný nápad, který sice zapadá do biblických rozměrů, ale ani to moc nevadí. Henry Rollins je tu naprosto dokonalý a film je zábavný, krvavý a pořádně drsný.

Mojave (2015) - 45 %
Celkem dobré předpoklady pro to, aby to mohl být zajímavý film, ale jelikož se od thrilleru čeká alespoň trocha toho napětí, film se celkem minul účinkem. Napínavé to není, jen čekáte, co z toho nakonec vyleze. No a ono z toho nevyleze nic moc. Relativně nudná podívaná se zajímavými herci a nevyužitým potenciálem.

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, 2007) - 60 %
I když se mi na první zhlédnutí film líbil hodně, tak podruhé už tak nadšený nejsem., Ve skutečnosti se jedná o hodně roztahanou cestu za pomstou, která je až neuvěřitelně přímočará a nenabízí nic novátorského, až na to, že se jedná o muzikál. Herci jsou výborní a u Deppa jsem měl pocit, že tenkrát ještě hrál a pouze se nepitvořil.

Žádné komentáře:

Okomentovat