pátek 28. října 2016

Spawn, Knedlíkový gang, The Other Wife, Labutí Princezna - Princeznou zítra, dnes pirátem!, Transpecos


Spawn (Spawn, 1997) - 40 %
Není to až tak špatné, jak jsem si myslel, že to bude, ale není to ani dobré. Opět jeden z těch filmů, kde si řekli, že bude skvělé převést komiks co nejvěrněji, tedy se všemi prvky, které na papíře mohou fungovat, ale ve filmu nebudou - viz klaun, který je prostě příšerný. CGI, které bylo v plenkách, to pak jen dobíjí.

Knedlíkový gang (The Apple Dumpling Gang, 1975) - 50 %
Takový ten klasický disneyovský film, kde je všechno dobré a vlastně ani ti padouši nejsou moc špatní, ale jsou spíše směšní. Myslel jsem si, že western jako rodinná komedie nebude ono, ale jako ten rodinný film to docela funguje, navíc ten vztah ústřední dospělé dvojice to příjemné koření. Ale příliš zapamatovatelný snímek není.

The Other Wife (2016) - 20 %
Na první pohled se to chce tvářit jako napínavý thriller o tom, jak žena po smrti manžela zjistila, že její láska ve skutečnosti vedla dvojí život. Do toho je pak přidán ještě prvek násilí, ohrožení, vydírání, v podstatě i sblížení, ale to vše v takovém prapodivném guláši s divnými hereckými výkony, které mi vůbec nesedly.

Labutí princezna - Princeznou zítra, dnes pirátem! (The Swan Princess: Princess Tomorrow, Pirate Today!, 2016) - 20 %
Další z těch delších animovaných sérií, které vám naprosto nic neřeknou, pokud jste neviděli nějaký předchozí díl a nemáte k postavám vztah. Bohužel v tomhle případě je zde ještě celkem hrozná animace, na kterou se příliš pěkně nekouká. Do toho klišovitý, nudný příběh a hurá, dílko pro děti je hotovo.

Transpecos (2016) - 45 %
Jak se můžou věci posrat, když narazíte na něco, co jste raději neměli objevit. Tohle se stane trojici policistů, kteří kontrolují vozy na silnici, která vede do Mexika. Je to trochu utahané a dějově vlastně poměrně nudné, což vede i k tomu, že mě snímek nedokázal pro svoje pojetí příliš upoutat. Propadák to ale není.

Žádné komentáře:

Okomentovat