neděle 7. ledna 2018

Fargo (2. a 3. sezóna), Auta 3, Muž na pravém místě, Stranger Things (1 sezóna)




Fargo (2. sezóna) (Fargo, 2015) - 70 %
Nemůžu si pomoct, ale druhá sezóna mi nepřišla tak dobrá jako první. Jsou zde podobné prvky, ale trochu více se z toho vytratil onen černý humor. Není zde vyloženě skvělá postava jako v první sezóně, alespoň tedy ne záporná, zato kladné postavy se povedly, ty mi přišly velmi dobře napsané a nenudily mě, a to i díky svým hereckým představitelům.

Fargo (3. sezóna) (Fargo, 2017) - 60 %
Nemůžu si pomoct, ale jednotlivé série pro mě mají klesající tendenci. První je ještě super druhá je dobrá, ale třetí již mě tolik nebavila, a to i přesto, že jsou zde dobré herecké výkony. Příběh mě ale prostě nechytnul a já jsem se u něj spíše trápil. Jsou zde dobré momenty, ale jako celek už mi to nesedlo tolik.

Auta 3 (Cars 3, 2017) - 80 %
"Auta" mě ani napotřetí nezklamala, vlastně bude ještě o něco lepší a emotivnější než ta předchozí. Tady se na nic nehraje, vrací se ke kořenům. Na některé postavy se trochu zapomíná, ale je to ve prospěch nových, zajímavých, jako jsou Cruz a Smokey. Kdyby se končilo tímhle filmem, nezlobil bych se.

Muž na pravém místě (A Family Man, 2016) - 60 %
Jasně, tohle není nijak skvělý film, je hodně předvídatelné, jak to vlastně celé dopadne, ale někdy má prostě člověk potřebu kouknout na takový film, kde se z něj všechno snaží vymačkat emoce. A jasně, je to dáno i herci, kteří vás baví. A mě tihle docela bavili. Pro tu danou chvíli mě snímek nijak neurazil.

Poté, co jsem viděl plakát k seriálu, říkal jsem si, že tohle bude skvělé. Hodnocení mě v tom utvrdila. A první sezóna přesvědčila o tom, že tu máme něco výjimečného, i když to ve své podstatě není objevné. Skvělý retro styl, výborně vybraní herci, hlavně v dětských postavách, naprosto úchvatná hudba a hororové momenty, které vás dostanou. Nemohu se dočkat druhé sezóny, i když se trochu bojím, kam se to vyvine.

Žádné komentáře:

Okomentovat