sobota 20. ledna 2018

Beyond Skyline, Bullet Head, Bushwick, California Typewriter, City of Ghosts


Beyond Skyline (2017) - 50 %
V podstatě stejné jako první film. Příběh není vyloženě dobrý ani špatný, ale je takový ohraný. Herecky to není nic skvělého, což se ale u béčkového filmu dá čekat, ale prostě má to skvělé efekty, které rozhodně stojí za pozornost, o to víc, že se s nimi nešetří, i když někdy máte pocit, že se některé scény dost opakují.

Bullet Head (2017) - 55 %
Kdyby se to zkrátilo tak asi na hodinu, bylo by to celkem super, protože by to mělo ještě o něco lepší drive. Herecky je zde velmi zajímavé obsazení, kdy hlavně John Malkovich tomu chvílemi dovede dát šťávu. Digitální pes je příšernost a měli to řešit jinak. Ale film mě nenaštval, docela mě bavil. Tyhle hry na malém prostoru mám rád.

Bushwick (2017) - 70 %
Jasně, na tom příběhu není vyloženě nic objevného, ale líbí se mi, jak spolu s postavami vlastně nevíme, co se stal, jak je to drsné a jak tu hraje Dave Bautista, který ukazuje, že má na víc než jen na role, kde je primárně komediálním charakterem. Jo, tenhle drsný boj o život v centru velkoměstě mě zaujal.

California Typewriter (2016) - 55 %
Fajn, spousta lidí včetně známých herců má fetiš pro staré psací stroje. Je to fajn, dokonce i ten pohled, který dokument prezentuje, je docela fajn, protože je až s podivem, co všechno je možné s psacím strojem dělat, ale nějak z toho na mě nefoukla nějaká nostalgická láska. Ale zde prezentovaným jejich touhy přeji.

City of Ghosts (2017) - 50 %
Nemůžu si pomoct, ale když jsem se na tenhle snímek koukal, uvědomil jsem si jednu zásadní věc - nějak mě to téma nezajímalo. To, co se děje ve státech, kde je, byl nebo bude ISIS je zvěrstvo, ale to se přece ví... Jsou to kruté osudy, ale prostě to ve mně nedokázalo nic vyvolat. Asi jsem otupěl anebo je toho zlého z téhle oblasti až moc.

Žádné komentáře:

Okomentovat