čtvrtek 25. ledna 2018

Hampstead, He Walked by Night, Hickok, Heartbeats, Vánoční přání




Hampstead (2017) - 50 %
Ona je to vlastně celkem obyčejná romance, ale díky tomu, že jsou zde tak dobří herci, chcete ji s nimi prožít, navíc je fajn vidět, že se romance nevyhýbá vlastně žádnému věku. Průběh je ale celkem očekávaný a moc to nepřekvapí, a to ani v závěru, kde všechno dopadne tak dobře, jak by mělo. Škoda.

He Walked by Night (1948) - 70 %
Černobílá noiru prostě sluší - však je to pojmenování také padnoucí - a na snímku "He Walked by Night" je vidět, jak je ta hra světla a stínu důležitá a efektní. Dělá minimálně polovinu celkového dojmu, který na vás film bude mít. Tu druhou část pak tvoří především příběh a jeho herecké ztvárnění.

Heartbeats (2017) - 50 %
Na podobný snímek se budete dívat proto, že chcete vidět zajímavá taneční čísla. A já musím uznat, že spojení moderního tance s indickým se mi prostě líbilo. Popravdě jsou to ale opravdu jen ta taneční čísla, která mě tu bavila, příběh, který s zde odvíjí, je bohužel docela očekávaná nuda, která neoslní.

Hickok (2017) - 40 %
Westerny teď zase docela jedou, a tak je jasné, že nebudou vznikat jenom skvělé filmy, ale sem tam vzniknou i takové, které prostě ničím moc nevynikají. A takový je film "Hickok". I když nemá vyloženě špatné obsazení a objevují se zde herecké legendy, nestačí to na to, aby to bylo zajímavé a diváky úspěšné.

Vánoční přání (Holidy Joy, 2016) - 40 %
Vlastně je to takový klasický rodinný film, který má to štěstí, že je tu holka, na kterou se dobře kouká, která je ještě taková pořád hezky naivní, tak jí to všechno věříte. Vedení děje je ale celkem nuda a moc toho nenabídne. Nápad zde je, ale celkově se ztrácí v tom, jak je to všechno pozitivní a musí to dobře dopadnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat