pátek 19. ledna 2018

Brad's Status, Brawl in Cell Block 99, Nádech pro lásku, Brigsby Bear, Skyline


Brad's Status (2017) - 60 %
Jako kdyby tenhle snímek nikam nevedl. V podstatě jen pojednání o krizi středního věku, kdy Stillerova postava prostě neví, jestli něco dělá špatně, neví, jestli ve své, životě neudělal nějakou pořádnou chybu. Dobře je zde zachyceno to, že každý má na jednu věc jiný pohled. Herecky dobré, dějově mi to stále přijde jako nikam nevedoucí.

Brawl in Cell Block 99 (2017) - 90 %
Tak jsem si říkal, co na tom ti uživatelé na ČSFD mají, ale tohle je vážně pecka! Tenhle film má neskutečný tah na bránu, a jakmile vás pohltí, už vás nepustí, a to až do konce. Celou dobu vidíte, že ty trikové scény nejsou dokonalé, ale taky vidíte, že to je schválně a že to není žádné CGI. Nádherně drsná podívaná!

Nádech pro lásku (Breathe, 2017) - 60 %
Chvíli jsem si říkal, jestli to přece jen nebude trochu prvoplánové - a ono to nakonec je, protože tak nějak víte, jak to dopadne, i když nemusíte znát příběh muže, o němž film vypráví - ale herecky je to ztvárněno natolik dobře, že vás představitelé přesvědčí o tom, že má smysl na podobný film koukat. Ano, hranice je možné překonávat.

Brigsby Bear (2017) - 60 %
Asi jsem čekal, že tenhle snímek bude ještě o něco divnější. Ze začátku to vypadalo na zajímavou retro atmosféru, ale nakonec se ukázalo, že ta jen místy probleskuje, místo toho, aby skutečně zazářila. Ale i tak je "Brigsby Bear" snímek, který je hodně specifickým zážitkem, který stojí za to absolvovat.

Skyline (2010) - 50 %
Na první pohled se to tváří jako nízkorozpočtové sci-fi s celkem špatnými hereckými výkony, ale nakonec se ukáže, že tu jsou jen ty nic moc herecké výkony, ale jako sci-fi to docela funguje, protože tu není jen pár scén, kde se něco objeví, těch scén je tu docela dost a kvalita CGI je překvapivě vysoká.

Žádné komentáře:

Okomentovat