úterý 26. září 2017

Outland II: Looking for Freedom, Resident Evil: Vendeta, Zero Hour!, Zion a jeho bratr, Spojené státy lásky




Westernové prostředí tomuhle pornu docela sluší, i když si to vyloženě říká o nějaký příběh, který je tu jen lehce naznačen. Tady by to chtělo možná trochu víc. Jinak je to velmi podobné jako první díl, opět pět scének, které jsou na sebe navázány spíš jen okrajově. Ale opět dostanete to, co čekáte. A opět nic vyloženě nepřekvapí.

Resident Evil: Vendeta (Resident Evil: Vendetta, 2017) - 50 %
Chvílemi mi to dějově hodně připomnělo klasický "Resident Evil", protože jsou zde půjčené nějaké dějové prvky, snaha o pomstu na ženě, ale nakonec jsem měl i pocit, že se dívám tak trochu na Batmana jen bez Batmana. Jasně, dějově to prostě není nic výživného, ale za to vizuálně se na to opravdu dobře kouká.

Zero Hour! (1957) - 60 %
Klasický příběh o tom, jak se skupina lidí rozhodla, že si dá na palubě letadla rybu, která je zkažená. Bohužel mezi nimi byl i pilot. To je trochu problém, když letadlo potřebuje přistát a pilot se válí v křečích, možná umírá na otravu jídlem. Napínavé, tedy na svou dobu a s možnostmi, které film měl z hlediska trikového.

Zion a jeho bratr (Zion Ve Ahav, 2009) - 55 %
Když je život celkem na hovno a nemáte moc velké předpoklady, že byste to někam dotáhli, je celkem jednoduché si ten život ještě více posrat. Teď jde jen o to, jestli se ten průser, že jste vlastně někoho více méně zabili, dostane ven, či nikoli, anebo jestli vás sežere vaše svědomí, anebo to necháte plavat. Film není vyloženě silný, ale téma není špatné.

Spojené státy lásky (Zjednoczone stany milosci, 2016) - 70 %
Snímek o tom, co s námi vlastně dovede udělat láska, chtíč, touha, nebo jak tomu chcete říkat. V tomhle ohledu je snímek zajímavý, ale možná je ještě zajímavější některými použitými filtry nebo i tím, co znázorňuje. Nahota je tady podána tak přirozeně, až jsem zíral. V tomhle ohledu se mi snímek velmi líbil.

Žádné komentáře:

Okomentovat