sobota 9. září 2017

Ďábelská hra, Četník a mimozemšťané, Life After Beth, Song to Song, Víla Zuběnka




Ďábelská hra (Jawbreaker, 1999) - 40 %
Myslel jsem, po docela dobré začátku, že to bude vtipný a drsný film, ale jak se ukázalo, nakonec to nebylo tak vtipné, jak se to tvářilo, a ke konci už to až moc připomínalo "Carrie", i když z trochu jiného pohledu. Rose se snaží, Judy Greer taky, ale jinak ty holky moc nevynikají a vlastně mě moc nebavily, a to ani Julie.

Četník a mimozemšťané (Le gendarme et les extra-terrestres, 1979) - 70 %
Body hlavně z nostalgie, protože si pamatuji, že jsem měl jako dítě tenhle díl nejraději, i když jsem si vůbec nepamatoval, že byl až předposledním. Jasně, teď po letech už to takové grády nemá, ale místy je to pořád hodně vtipné. Ten hudební a zvukový podklad mě i po těch letech dokázal dostat a vzbudit trochu té nostalgie.

Life After Beth (2014) - 40 %
Myslel jsem, že by to mohlo být docela vtipné. Pak jsem si zase myslel, že by to mohlo být tak nějak hezky bizarní. Ale ono je to nakonec jen divné a ve většině případech ani nebyl využit potenciál herců, kteří se zde objevili, což je hodně velká škoda vzhledem k obsazením, jaké snímek "Life After Beth" měl.

Song to Song (2017) - 20 %
Je mi líto chtěl jsem dát Terrencovi Malickovi ještě jednu šanci, ale já prostě jeho filmy nedávám. Může mít sebelepší herce, ale jeho podivná kamera i rozvržení děje jsou takové, které mi prostě nesedí. Nic mi to neřekne a vlastně se mi ani o filmu nechce přemýšlet, protože mě tak příšerně nebaví.

Víla Zuběnka (Tooth Fairy, 2010) - 50 %
Je to hrozná blbost, ale přece jen mě to ve své prostotě bavilo. Jasně, je to proto, že mám Rocka prostě rád, a i když hraje takhle debilní postavu v takhle předvídatelném filmu, tak mě rozhodně nenudil. A sem tam to i bylo trochu vtipné, i když ne nějakým extra způsobem. Prostě rodinný film z Ameriky.

Žádné komentáře:

Okomentovat