čtvrtek 14. září 2017

Omoide no Mânî, Red Dog: True Blue, The Doors - When You're Strange, The Food Guide to Love, Šampióni




Omoide no Mânî (2014) - 70 %
Jasně, tohle není Miyazaki, ale není to špatný animovaný film. Mám pocit, že z Japonska takové nechodí, minimálně, pokud je to pořád studio Ghibli. Přesto není tenhle snímek tak zapamatovatelný jako jiné, které studio vytvořilo dříve. Jako kdyby ten přechod na vážnější téma skoro bez bujaré fantasie tolik nevyšel.

Red Dog: True Blue (2016) - 60 %
Dobrý film, ale je to prostě klasické pokračování. Původní snímek "Red Dog" byl výborný, jiný, vtipný. Tohle je prostě snaha z toho dostat trochu více. Je hezké, jak se filmy odkazují samy na sebe, ale tohle pokračování už prostě není tak vtipné, už není tak jiné, prostě je jenom dobré a jeho sledování neurazí.

The Doors - When You're Strange (The Doors: When You're Strange, 2009) - 50 %
Pokud skupinu milujete, asi budete vrnět blahem, ale v konečném důsledku je tohle jen všechno, co se dá najít na internetu a nic moc navíc, jen je to dáno do jedné koláže, kde je odvyprávěn ani ne tak příběh The Doors jako příběh Jima Morrisona. Skvělý zpěvák, skvělá skupina, zajímavé osudy, ale tohle je prostě jen takový nijaký tribut.

The Food Guide to Love (2013) - 50 %
Ze začátku to vypadá, že by to mohla být vtipná, třeba i trochu odvážná romantická komedie, kde hraje důležitou roli jídlo. Jídlo tam je, ale nakonec není tak důležité. Vtipné to místy je, ale rozhodně se nedá mluvit o tom, že by to byla odvážná romantická komedie. Je to nakonec jen celkem průměrná záležitost.

Šampióni (The Mighty Ducks, 1992) - 60 %
Ale jo, asi je to tím, že mám rád hokej, také tím, že je snímek vlastně takový pohodový a vy víte, že to musí dobře dopadnout. A no, Emilio Estevez rozhodně nic nekazí a ve své roli je prostě tak snesitelný, jak by jeho postava měla být. Navíc mám slabost pro Kačery, i když mám na mysli ty z Anaheimu.

Žádné komentáře:

Okomentovat