úterý 5. září 2017

A Date with Miss Fortune, Altitude, Jak ukrást Venuši, CHIPS, Nehynoucí láska




A Date with Miss Fortune (2015) - 40 %
I když jsou postavy tohoto filmu celkem sympatické, ve skutečnosti zjistíte, že to je jen další romantický film, který má místy lehký náběh na to, že by se mohlo jednat o komedii. K tomu pořádně nedojde, ale té dvojici alespoň přejete, aby to s nimi dobře dopadlo. A ono to dopadne jak? Ale však vy víte.

Altitude (2017) - 50 %
Denise Richards jako drsná policajtka, která je převelena, protože se nedrží příkazů, jako jediný, kdo může zachránit unesené letadlo? Proč ne, staly se už divnější věci. Dolph Lundgren jako záporák? No tak to určitě, jen je strašná škoda, že je tady tak moc upozaděn. Nic převratného, ale za mě to na průměr v akčním žánru stačilo.

Jak ukrást Venuši (How to Steal a Million, 1966) - 70 %
Audrey Hepburn a Peter O'Toole jsou natolik skvělým párem, že jim odpustíte i to, že chvílemi si prostě jen tak blbnou. Vlastně vás takové momenty mohou bavit i více než celá anabáze okolo ukradení sochy. Je to vtipné, má to na svou délku hezké tempo, ale jsou to pořád oni dva hlavní představitelé, kteří nadchnou nejvíce.

CHIPS (2017) - 50 %
Mám rád buddy movies, ale u tohohle jsem měl pocit, že právě ten buddy prvek moc nefunguje a že jsou do něj postavy tak nějak násilně nuceny a jede se jen na klišé, která jsou sem tam kořeněna docela drsnými zraněními, která filmu pomáhají. Sem tam je to vtipné, sem tam vůbec, příběh je velké klišé.

Nehynoucí láska (Immortal Beloved, 1994) - 60 %
Je to přece jen trochu slabé. Na to, že je to film o Beethovenovi, to má hlavně dvě silné stránky. Tou první je samotná Beethovenova hudba, tou druhou je Gary Oldman. Bohužel žádná z dam ani jiný z herců film nepomáhá táhnout a odhalování pravdy o tom, komu je určen Beethovenův majetek, není tak zajímavá a napínavá, jak byste si přáli.

Žádné komentáře:

Okomentovat