sobota 30. září 2017

Já, padouch 3, Sex Doll, Thanatomorphose, The Promise, Jurská planeta




Já, padouch 3 (Despicable Me 3, 2017) - 60 %
Není to už tak povedené jako druhý díl, ale má to nápad, novou postavu, která je docela dobrá, a hlavně dobrý osmdesátkový look, který se mi zamlouval, a to i díky tomu, že ve filmu zazněly opět docela pěkné hudební fláky. Pobavil jsem se navíc, jsem už dlouho nebyl v letním kině, tak tohle byl fajn příležitost.

Sex Doll (2016) - 25 %
Čekal jsem odvážný film, ale místo toho jsme dostali romanticko-dramatickou nudu, která se snaží ukázat, jak je to těžké v tom, co holky dělají, pokud chtějí nebo musí. Ale přitom ten film nedovede ukázat nic, co by bylo skutečně děsivé, hnusné, odporné, nebo prostě nějaké takové. Je to jen hledání sebe sama s něčím, co by i mohlo být happy end. Příšerné.

Thanatomorphose (2012) - 60 %
Tohle je hodně intenzívní podívaná, kdy ve chvíli, jakmile pochopíte, o čem vlastně snímek je, už jen čekáte na to, jak moc hnusné to bude. A ono je to hnusné skutečně dost. Tady jsou scény, z kterých se vám dovede zvednout kufr. Je to prostě o tom, jak člověk zaživa hnije. Ale dá se to vzít i jako hodně dobrá metafora.

The Promise (2016) - 40 %
Natočit o arménské genocidě v podstatě romantický film s tragickým průběhem, mi přijde jednoduše idiotské. Tohle je tak zásadní téma, o kterém by se mělo mluvit a psát, že je až neuvěřitelné, že se z toho nepodařilo vytřískat víc. A to jsou zde přitom hodně dobří herci, kteří by něco mnohem kontroverznějšího a smysluplnějšího zvládli.

Jurská planeta (Voyage to the Prehistoric Planer, 1965) - 30 %
Doufal jsem, že to bude trikově zajímavá podívaná, ale bohužel to se mi nepoštěstilo a snímek "Jurská planeta" je prostý nějakým pořádných triků, z kterých by vám na chvíli spadla čelist. Je prostý i všeho ostatního a jedná se o béčko, které prostě nemá moc důvodů k tomu, abyste si ho pamatovali.

Žádné komentáře:

Okomentovat