pátek 21. listopadu 2014

Crazy Hands, Pošťák vždy zvoní dvakrát, Robots of Brixton, American Muscle, Scény z předměstí


Crazy Hands (2009) - 60 %
Zábavná hříčka o tom, co se stane, když se vaše ruce ráno probudí a vy zjistíte, že je vůbec neovládáte. Ten nápad sám o sobě asi není moc originální, ale provedení je dobré a navíc je zde ještě pointa, která není úplně zlá. Ten herec v hlavní roli hraje skvěle.

Pošťák vždy zvoní dvakrát (The Postman Always Rigs Twice, 1946) - 60 %
Nemůžu si pomoct, ale tady jsem čekal opravdu hodně víc. V první řadě je to Lana Turner, která mi absolutně nesedla a díky tomu jsem si ani neužíval moc celý film. Herecké výkony jsou vůbec něco, co mě tady neoslnilo. Předloha podle všeho dobrá, příběh sám o sobě není špatný, ale tohle provedení opravdu neberu jako výjimečné.

Robots of Brixton (2011) - 20 %
Vizuálně je to zajímavé a je vidět, že tvůrci mají schopnosti, které jsou spojené s počítačem, ale pokud se týká toho, co se snaží sdělit... Jako ono je to hezké, vypadá to, že to má hlubokou myšlenku. Když však máte většinu doby pocit, že sledujete robotické hippie hnutí, asi něco není v pořádku.

American Muscle (2014) - 60 %
Co čekáte od akčního filmu? Tak asi to, že bude akční. Snímek "American Muscle" tohle splňuje, i když to, jak se vám bude zamlouvat hlavní postava, to už je věc další. Je tu nějaký ten sex, nahotinky, pořádná dávka drsnosti a celkem jednoduchý příběh. Jo, s tímhle jsem docela spokojený.

Scény z předměstí (Scenes from the Suburbs, 2011) - 60 %
Spike Jonze je rozhodně zajímavý režisér a tady vytvořil dobrý rámec pro hudbu skupiny Arcade Fire, kterou nijak neposlouchám. Popravdě, je to pro film naprosto jedno, jde spíše o to, jestli vás zaujme jako celek. To se v mém případě úplně nepodařilo, i když zde jsou náznaky toho, že by to mohlo být skvělé.

Žádné komentáře:

Okomentovat