sobota 10. prosince 2016

Ae Dil Hai Mushkil, Boo! A Madea Halloween, Morganovi, Sticky Man, Růžový panter


Ae Dil Hai Mushkil (2016) - 40 %
Ve filmu se může objevit na pár sekund Shahrukh Khan, hlavní roli zde může mít krásná Aishwarya Rai Bachchan, ale stejně z toho nakonec vyleze jenom neskutečně dlouhá romance, která má sice místy nádherné kostýmy a výborná taneční i pěvecká čísla, stejně se ale nakonec snaží jen o to, aby z vás ty slzy vypudila.

Boo! A Madea Halloween (2016) - 20 %
Tyler Perry rozhodně není člověk, jehož humor bych považoval za zábavný a nějak nechápu, že se z jeho postavy, která nese jméno Madea, stala tak oblíbená, minimálně podle toho, jak často ji Perry hraje a vlastně si ji i režíruje, nemluvě o tom, že se stará o scénáře. Podle toho je toho na něj moc a moc mu to nesvědčí.

Morganovi (Did You Hear About the Morgans?, 2009) - 20 %
Sarah Jessica Parker je podle mě jedna z nejhorších a nejotravnějších hereček, která měla to štěstí, že se udělala na jednom seriálu, kde jí role prostě sedla. Matka, která chce dítě, ale má s manželem krizi, která se má napravit tím, že jsou v programu svědků, je v jejím případě otřesná, a Hugh Grant to nezachrání.

Stick Man (2015) - 80 %
Krásný animovaný film, který stojí na výborné animaci, stejně jako na hezkém a dojemném příběhu, který je vánoční a rodinný. A do toho navíc ještě hlas Martina Freemana, který prostě dokáže zaujmout v jakékoli podobě. Ale nevítězí nad filmem, ten je celkově prostě moc povedený a potěší i mimo Vánoce.

Růžový panter (The Pink Panther, 1963) - 80 %
I po těch letech mě "Růžový panter" dovede dostat. Není to tím, že by byl příběh úplně skvělý, i když on není špatný, ale je to tím, že herecky je to naprosto skvělé, a to v podstatě v každé roli. Peter Sellers zde možná ještě tak nevyniká, ale to nevadí, protože Niven, Cardinale, Capucine i Wagner jsou neméně skvělí.

Žádné komentáře:

Okomentovat