sobota 23. září 2017

Power Rangers: Strážci vesmíru, R.H.I.N.O.; Really Here in Name Only, Haló, tady Shirlee, The Autopsy of Jane Doe, Yamla Pagla Deewana 2




Power Rangers: Strážci vesmíru (Power Rangers, 2017) - 50 %
Přidal jsem i něco z nostalgie, ale ani to nestačilo na víc než na průměr. Tohle je tak neskutečně patetické a bere se to tak moc vážně, že to prostě nemůže fungovat, i když je to sem tam odlehčeno. A nejhorší jsou ty moderní designy. Měl jsem pocit, že se jen dívám na další "Transformers" nebo něco takového.

Hodně realistický pohled na Velkou Británii v 80. letech. Pohled, který je ještě o něco více realistický téměř dokumentární kamerou, který tenhle film má. Třeba finální scéna je až vlezle nepříjemná, protože kamera neuhne před tím, jak je dívka ponižována. Celkem nepříjemný film na sledování, a přitom je o reálné situaci.

Haló, tady Shirlee (Straight Talk, 1992) - 50 %
Celkem obyčejná romance, která má relativně normální průběh, kde je zajímavá úvodní zápletka, očekávané následky a samozřejmě láska, která nesmí chybět. Líbí se mi ale castingové obsazení, protože James Woods rozhodně na první pohled není milovník, což dělá celou romanci zajímavější. Dolly není moje oblíbenkyně, ale přesně pro takovou roli se hodí.

The Autopsy of Jane Doe (2016) - 75 %
Výborná ukázka toho, že horor není mrtvý a pořád je možné natočit originální a zajímavé kousky, které mají přesně tu nepříjemně děsivou atmosféru, kterou očekáváte a která je zde vytvářena jen pomocí jedné uzavřené místnosti a tří herců, kdy jedna leží jen na pitevním stole a ani trochu se nepohne. Brian Fox a Emile Hirsch jsou výteční.

Yamla Pagla Deewana 2 (2013) - 20 %
Když už nevíte coby, tak natočte pokračování snímku, který nebyl nijak extra zajímavý, a aby to bylo celé lepší, tak tam přidejte více převleků, více barev, do toho jednoho orangutana a nakonec ještě skupinu sumo bojovníků. To teprve bude pecka. A možná by i byla, kdyby to celé nebylo tak nesmírně trapné.

Žádné komentáře:

Okomentovat