pátek 29. září 2017

Křížová palba, My Name Is Lenny, Once Upon a Time in Venice, Pilgrimage, Zlatovláska a 3 medvědi




Křížová palba (Free Fire, 2016) - 70 %
Musím uznat, že mě docela rozhodilo, že bylo možné natočit snímek v podstatě v reálném čase, na jednom místě a s tím, že šlo o předání zbraní a peněz, které se zvrtlo. A to všechno v celovečerní délce. Nevěřil jsem tomu, ale a formát, který si to zvolilo, je to prostě dobré, má to zajímavé charaktery a nenudí to.

My Name Is Lenny (2017) - 35 %
Josh Helman se v hlavní roli docela snaží, ale co je to platné, když má v podstatě jednu pózu a jeden výraz, které se snaží předvádět především. Rozhodně to nijak neoslní a dějově je to celkem nudné, respektive očekávatelné. Přitom si myslím, že Lenny McLean měl o dost zajímavější život, než jak je zobrazeno.

Ach jo, natočit s takovými herci takovou sračku, to je prostě smutné. Bruce Willis v poslední době natáčí kraviny, ale John Goodman si tohle nezasloužil, i když jeho postava je tradičně dobrá. Protože on je dobrý. Ale Jason Momoa nudný, Adam Goldberg nevyužitý, Famke Janssen ani nemluvím. A hlavně, celé je to jen trapné.

Pilgrimage (2017) - 40 %
Nemůžu si pomoct, ale tyhle historické drsné filmy mi moc neříkají. Já vím, že je zde i nějaká snaha o poselství, ale za mě to prostě není ono. Je to drsné, ale přijde mi to dějově strašně prázdné. Chce to oslovit diváka, ale přitom to svým tempem dovede nudit, a to i přesto, že zde jsou souboje a akční scény. Ne, tohle není pro mě.

Zlatovláska a 3 medvědi (Unstable Fables: The Goldilocks and the 3 Bears Show, 2008) - 30 %
Za mě je tohle nejslabší díl z celé trilogie. Jsou zde nepříjemné postavy, které ale musejí dojít prozření a na konci zjistí, že rodina je to nejdůležitější a sláva vlastně nemá smysl. Je to tak hloupě naivní, graficky přeplácané a dějově neinovativní, že mi skutečně vadilo se na tenhle díl dívat. U ostatních jsem, takový pocit neměl.

Žádné komentáře:

Okomentovat