sobota 27. ledna 2018

Almost Friends, Boone: The Bounty Hunter, Mandolína kapitána Corelliho, Chasing Great, Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween




Almost Friends (2016) - 65 %
Ze začátku jsem se do filmu nějak nemohl dostat, ale nakonec se ukázalo, že to je tak příjemně zahrané, že jsem mu přece jen podlehl. Herci jsou zde tak příjemně přirození, jako kdyby o nic nešlo, i když jde o vztahy a o emoce. Z některých dětských hvězd vyrostli herci, kteří budou schopni zaujmout i v dospělosti.

Boone: The Bounty Hunter (2017) - 70 %
Ze začátku mě to nějak moc extra nechytlo, ale když jsem viděl, co všechno John Hennigan v roli dělá, jakých kaskadérských kousků je schopný, musím uznat, že se mi jeho výkon hodně líbil, nemluvě o tom, že bylo fajn vidět zase nějaké staré známé tváře, které se dnes objevují jen v béčkových filmech.

Mandolína kapitána Corelliho (Captain corelli's Mandolin, 2001) - 40 %
Nestává se mi to příliš často, ani když jsem unavený, ale u filmu "Mandolína kapitána Corelliho" jsem poslední půlhodinu prostě usínal. Jako kdyby se tam už nic nemělo stát, ale vy musíte počkat na to finální setkání, které je prostě nezbytné. Zdlouhavá romantika, která jen málo ukázala hrůzy války, i když v jedné scéně se to povedlo skvěle.

Chasing Great (2016) - 60 %
Dokument není až nějak specificky zajímavý, ale je to dobré sestříhání toho, jaký byl život jednoho z největších hráčů ragby. Jako kdyby to všechno spělo k vrcholu, kterým byl rok 2015, kdy McCaw dokázal něco, co nikdo jiný nedokázal. A jakoby pak už nebylo nic. Škoda, že toho o něm pak není řečeno víc.

Je to přesně tak trapné, jak se dalo očekávat. Není zde skoro žádná scéna, kde byste se opravdu zasmáli, nakonec to není dobré ani jako hororová parodie. Tyler Perry má asi smysl pro humor, ale nějak se mu ho nedaří přenášet i na diváka. Je vidět, že si postavy užívá, ale já jsem s ním nadšení nesdílel.

Žádné komentáře:

Okomentovat