neděle 24. září 2017

Lotři, Who's Nailin' Paylin?, You Can't Win 'Em All, Poznáš muže svých snů, Pyramida hrůzy




Lotři (Trespass, 1992) - 55 %
On snímek "Lotři" vlastně není špatný, má docela dobrou atmosféru, líbí se mi barevné spektrum, které je celkově temné s příměsí plamenů, ale nemůžu si pomoct, tohle není snímek, který si budu dlouho pamatovat, už teď tak nějak v mojí paměti zapadá, protože na něm nebylo nic vyloženě výjimečného.

Who's Nailin' Paylin? (2008) - 80 %
Pro Lisu Ann mám prostě slabost a byl jsem docela zvědavý na tenhle satirický film. Jasně, je to pořád hlavně porno a celkem dobré, je zde tak nějak ten základ, který očekáváte, ale má to i parodizující scény, které jsou přehnané, ale povedly se. Lisa Ann je prostě parádní, přesně ji si představím pod zkratkou MILF.

You Can't Win 'Em All (1970) - 55 %
Jako dobrodružný film je to celkem fajn hlavně v tom smyslu, že je to zábavné a že jsou zde lokace, které jsou zajímavé a trochu i exotické. K tomu je docela příjemné herecké obsazení, kdy ani tony Curtis, ani Charles Bronson nikdy nezklamou. Ale celkově to není nic, co by mě položilo do kolen. Fajn průměr.

Poznáš muže svých snů (You Will Meet a Tall Dark Stranger, 2010) - 40 %
Woodyho Allena mám celkem rád, protože má dar napsat chytré a vtipné dialogy a mnohdy i ve filmu s povedenou zápletkou. Ta se tentokrát nekonala a všechno vlastně stojí jen na tom, jak dobří budou herci. A oni dobří jsou, jen ty jejich osudy vám mohou být místy klidně ukradené a ani tak vtipné to bohužel není.

Pyramida hrůzy (Young Sherlock Holmes, 1985) - 50 %
Nemůžu si pomoct, ale už celkový nápad se mi prostě nelíbí. Pokud bych přistoupil na hru, musel tam být John Watson? Nedává to z hlediska mytologie moc smysl. A celkově mi to prostě vadilo, brát tenhle příběh jako něco, z čeho následně vychází to, jak se Holmes chová. Musí se ale uznat, že třeba začátek je trikově úchvatný.

Žádné komentáře:

Okomentovat