čtvrtek 1. června 2017

Brimstone, Larceny, Říkali mi Džigu, Vergiss beim Sex die Liebe nicht - Der neue Schulmädchenreport 13. Teil, Tarzan and the Great River


Brimstone (Brimstone, 2016) - 70 %
Westerny jsou zase na vzestupu a tvůrci si uvědomují, že je třeba k nim přistupovat trochu nově. To se v evropské koprodukci podařilo a k nám se dostává snímek, který je pořádně drsný, je hodně nepříjemný a má skvělou démonickou postavu. Jenže způsob vyprávění zrovna moc nesvětí účel a moc navíc filmu nedává.

Larceny (2017) - 50 %
Jasně, je to hodně špatné, z hlediska akčního to není nic moc, ale já si nemůžu pomoct, kdekoli se objeví někdo ze starší akční gardy, jsem za to velmi rád a nedovedu být objektivní. Na snímku je bohužel strašně vidět, že byl splácán za pár dní, není zde nic překvapivého, není zde nic, co vás vytrhne. Ale Dolph si jede svoje.

Říkali mi Džigu (Lo chiamavano Jeeg Robot, 2015) - 75 %
Z Itálie přišel zajímavý snímek, na kterém je vidět, že se inspiroval v japonské manze, ale i v americkém mainstreamovém komiksu. A je tu do toho evropské pojetí, trochu těch sociálních problémů, i když k tomu japonskému stylu to má hodně blízko. Nečekaná paráda, která mě hodně bavila.

Třináctým dílem se původní série loučí a nutno říct, že je asi dobře, že je tomu konec, protože už neměla co říct. Kromě toho, že jsou zde divné účesy a všichni vypadají jako z německého porna, až na to, že tu žádné porno vlastně není, tak je to opravdu celkem nudný film, který vás dovede spíš ukolébat než nabudit.

Série se už nikam neposouvá, ale docela zle se plácá na místě. Mike Henry mi ani tentokrát nesedl a asi je to můj nejméně oblíbený představitel opičího muže. Více do děje se zase dostává Cheetah, ale nevím, jestli je to ku prospěchu věci, protože zábavná komedie z filmu "Tarzan and the Great River" rozhodně není.

Žádné komentáře:

Okomentovat