sobota 10. června 2017

23 Paces to Baker Street, Desert Pursuit, Elena a tajemství Avaloru, Elite, Garfield 3D: Zvířecí jednotka zasahuje


23 Paces to Baker Street (1956) - 75 %
A já si tady dovolím jít docela vysoko. Tenhle snímek má v tak 75 % stopáže tak hutnou atmosféru, která by se skoro dala přirovnat k Hitchcockovi, že jsem se prostě bavil a nadšeně sledoval postavu slepého spisovatele, jestli se jí podaří zjistit pravdu. Trochu to ve mně evokovalo i italské giallo, jako kdyby tenhle snímek byl pro Italy později inspirací. Milé překvapení.

Desert Pursuit (1952) - 40 %
Asi jsem trochu čekal, že tu ti velbloudi budou hrát nějakou zásadnější roli, ale ukázal o se, že to je jen takový lehký tahák, vlastně o ně ani moc nejde, a ta z toho není ani westernová komedie, ale něco, co moc nebaví. Ono to ani na komedii není moc vtipné, a tak tenhle film rozhodně nenadchne a možná i urazí.

Elena a tajemství Avaloru (Elena and the Secret of Avalor, 2016) - 40 %
Nejsem si jistý, že by mi pomohlo, kdybych znal postavy ze seriálu, protože v tomhle provedení mi přišly spíše otravné, než jakkoli zajímavé. Dá se na to koukat, ale animace rozhodně není něco, co by bylo v tomhle filmu skutečně promakané. Jako pohádka pro malé holky to asi ale fungovat celkem bude.

Elite (2017) - 30 %
Levný, nízkorozpočtový film, který je přesně takový - levný. Na pevní pohled je to něco, kde je vidět, že tvůrci chtěli udělat snímek, který nebude úplně nudit, na stranu druhou se ale ukázalo, že prostě nemají tolik co nabídnout a že z toho pořádnou akci prostě nedostanou, protože n ni nemají prostředky. A tak je to více ukecané.

Garfield 3D: Zvířecí jednotka zasahuje (Garfield's Pet Force, 2009) - 5 %
Je mi líto, ale tohle už je tak velká pitomost, že se na to nedá moc koukat. Barvy jsou šílené, animace nic moc pěkná není a Garfield jako hvězda sci-fi animáku, to mi prostě moc nesedí. Ne, Garfield nefunguje ani v 3D animovaném snímku, protože příběhy, v kterých se vyskytuje, jsou jednoduše pitomé.

Žádné komentáře:

Okomentovat