středa 7. června 2017

All Nighter, Assassin's Creed, Za nepřátelskou linií 2 - Osa zla, Garfield ve filmu, Podzimní sonáta


All Nighter (2017) - 45 %
Otec se snaží najít svou dceru, a tak k tomu využije jejího expřítele. Ano, už tahle zápletka je sama o sobě trochu zarážející, nemluvě o tom, jak podivné situace se na sebe vrší. Ale v rámci logiky filmu to docela funguje. Poselství v závěru už je ale docela divné a nebýt zajímavých herců, tak máte chuť to úplně odpálit.

Assassin's Creed (Assassin's Creed, 2016) - 20 %
Nemůžu si pomoct, ale větší ptákovinu jsem dlouho neviděl, a to mám na mysl na mainstreamové scéně. Snímek, který chce být úlitbou hernímu fanouškovi, ale na diváka kašle. Skvělí herci, kteří mají neskutečně hloupé role a jen Fassbender ukazuje fyzickou zdatnost, i když těch triků je stejně moc. Hloupý scénář a celkově nezajímavý příběh.

Za nepřátelskou linií 2 - Osa zla (Behind Enemy Lines II: Axis of Evil, 2006) - 40 %
Na to, že je to béčkový film, to není až tak špatně natočené. Jasně, na první díl s Wilsonem a Hackmanem to nemá, ale docela se mi líbilo, že z toho neudělali jen hru pro pět herců, ale je to trochu větší. Je ale fakt, že bez nějakého známého jména je to jen opakování prvního dílu s levnými herci.

Garfield ve filmu (Garfield, 2004) - 20 %
Teda nečekal jsem, že to bude dobré, ale na filmu s Garfieldem je jediné dobré vlastně to, že ho mluví Bill Murray a že si zachoval takový ten svůj cynismus. Jinak je ale castingové obsazení příšerné a jednoduše nefunguje. Tohle není pocta komiksu, tohle má být ptákovina pro celou rodinu, ale vlastně pro nikoho.

Podzimní sonáta (Höstsonaten, 1978) - 80 %
Ingmar Bergman měl pro své filmy jednoduše skvělé hercem, ale nemohu si pomoct, ve své práci postupně více a více ukazoval, že mnohem lépe se mu pracuje s herečkami a že z nich dostane skutečně maximum. To platí i o filmu "Podzimní sonáta". Na ženy je zaměřeno a herečky se odměňují skvělými hereckými výkony.

Žádné komentáře:

Okomentovat