úterý 7. února 2017

9 a 1/2 týdne, Letadla, vlaky, automobily, Quakerz, Rock On!!, Sal


9 a 1/2 týdne (Nine 1/2 Weeks, 1986) - 60 %
Nesmírně sexy filmy, kdy Kim Basinger ukazuje, jak je krásná a jak se dovede předvést, a to jak jako trochu upjatá, tak jako naprosto odvázaná. S Mickeym jí to dokonale sedlo a jsou zde skvělým párem. Člověku hned dojde, de se inspirovalo "Padesát odstínů něčeho". Jen je škoda, že ten film pořádně nekončí.

Letadla, vlaky, automobily (Planes, Trains & Automobiles, 1987) - 75 %
Snímek mě naprosto dostal skvělým Johnem Candym, který se na začátku jeví jen jako otrava, ale nakonec se ukáže, že jeho postava je mnohem zajímavější. Steve Martin v kontrastu s ním ukazuje, že jednoduše není tak dobrým hercem a prostě nemá na to, aby snímek táhnul, i když je on hlavní postavou.

Quackerz (2016) - 55 %
Trochu jsem se toho snímku obával, přece jen, ruský animovaný film zatím moc neoplývá vysokou kvalitou, ale musím říct, že mě překvapilo, že to není až tak hrozné. Není to dokonalá animace, ale pro potřeby příběhu to stačí, a i když je příběh klišovitý, má nějaký ten dobrý moment, nebo dobrou postavu. Lehký nadprůměr.

Rock On!! (2008) - 60 %
Ten název je celkem slibný, ale v konečném důsledku to není úplně ono. Ten rock, který je zde prezentován, je na mě přece jen trochu moc popový, ale musí se tomu nechat, že ty písně jsou místy docela chytlavé. Jinak je to celkem standardní drama, celkem standardní romance a celkem standardní film o jedné kapele.

Sal (Sal, 2011) - 40 %
Na jednu stranu se mi líbí, že má James Franco nějakou vizi, s kterou chtěl tenhle film natočit. Prostě snahu se dostat do jednoho života, do života člověka, který byl dobrým hercem, ale nakonec měl umřít hloupou smrtí. Spousta detailů, spousta skoro až zbytečných rozhovorů, a nakonec to, co musí přijít, pokud znáte osud Sala Minea. Pokud ne, bude to skoro vypadat jako konstrukt.

Žádné komentáře:

Okomentovat