čtvrtek 12. ledna 2017

Dny zatmění, DonT Stop, Hero of the Underworld, Christmas in Homestead, Ishq Junoon: The Heat is On


Dny zatmění (Dni zatmeniya, 1988) - 60 %
Z tohoto snímku mi asi uniklo docela dost, ale trochu mě mrzelo, že je to prezentováno jako sci-fi, ale naprosto zbytečně, protože tohle je prostě rozjímání, i když s dějem, o tom, co je to lidská existence. Líbí se mi, jaké jsou používány obrazové prvky a technologie, hlavně tedy filtry, ale tohle není film, který by mě dokázal zaujmout a přesvědčit o tom, abych ho sledoval znova.

DonT Stop (2012) - 65 %
Zajímavá výpověď o době, kterou já jsem zažil, ale rozhodně ne z tohoto pohledu. Nikdy jsem neměl muzikantské ambice a nikdy jsem netíhnul k pankáčskému hnutí. Musí se ale uznat, že to prostředí je skvěle zachyceno, a i když je příběh skoro o ničem, alespoň ne o ničem nečekaném, tak se na to dá dobře koukat.

Hero of the Underworld (2016) - 30 %
Takový celkem obyčejný film o tom, jak se chlapík, který na tom také není nějak moc skvěle, rozhodně pomoct jedné holce. Hodně se tam mluví, hodně se tam nic neděje, až to nakonec vede k závěru, který vás ani nepotěší a jen vám potvrdí, že tohle byla celkem ztráta času. Nevím, co jsem si myslel jiného...

Christmas in Homestead (2016) - 40 %
Opět tradičně líbivý americký romantický film s tématikou Vánoc, kde vám je už od plakátu jasné, jak to celé bude. Filmu se musí nechat, že se na to dobře kouká a že na vás z takových kousků dovede padnout ta správná poklidná atmosféra. Nic vám to nedá, ale nejspíš vás to ani nějak zásadně neurazí. Na Vánoce to podle všeho stačí...

Nehezká romance, která se snaží tvářit, že toho v sobě má trochu víc, než by se na první pohled zdálo. Ve skutečnosti je to ale pouze dlouhý příběh o tom, kdo jí dostane. Je zde spousta rádoby sexy záběrů, které se mnou moc nedělali a je vidět, že je cíleno spíše na dámské publikum. Nevím, mě nezaujal ani příběh.

Žádné komentáře:

Okomentovat