pátek 6. dubna 2018

7 Guardians of the Tomb, Zlatá střední cesta, Hangman, Imaginární lásky, Love




7 Guardians of the Tomb (2018) - 40 %
Takový celkem obyčejný akčně dobrodružný film, který se odehrává především ve tmě, kde nic moc nevidíte, ale kde na vás čekají pavouci, ale i nějaká ta lehká osobní dramata. Když dojde na pavouky, je to celkem fajn, ale rozhodně to nemá punc "Indiana Jonese". Spolupráce USA a Číny se ale hezky rozrůstá.

Zlatá střední cesta (Golden Exits, 2017) - 50 %
Bylo to hodně upovídané, celkem hezky se zde hrálo s kamerou i hereckými výkony, ale místy mi přišlo, že to je prostě blábolení na efekt a nefungovalo to tak přirozeně. Asi trochu začínám mít averzi na filmy, které chtějí být umělecké ve smyslu dialogů a záběrů, ale zapomínají na děj, který je zde minimální.

Hangman (2017) - 40 %
Je fakt smutné vidět, jak je tenhle film nezvládnutý z hlediska scénáře a celkově u režie. Tohle prostě je film, který měl být napínavý, který měl mít překvapivý závěr, ale tady nic nevychází z děje, ale prostě se to jen vloží, pokud je třeba. A nejhorší je, že takové hvězdy jako Al Pacino musí odříkávat tak stupidní dialogy.

Imaginární lásky (Les amour imaginaires, 2010) - 60 %
Možná je to trochu smutné, ale tenhle snímek si nebudu pamatovat pro to, jak se zabývá láskou a jejími různými podobami, ale proto, jaká zde zněla hudba, která mě prostě bavila. Byl jsem z ní nadšený a nechal jsem se místy unášet jen jejími tóny a slovy. Po téhle stránce mě film nadchnul. Jinak tolik zase ne.

Love (Lóve, 2011) - 70 %
Musím přiznat, že zrovna nejsem velký nadšenec toho, když se používá moderní kamera, která neustále uhýbám, ani nejsem zastánce ruční kamery, ale v tomhle případě to prostě funguje a umocňuje to jednotlivé scény. "Love" mají dobrý příběh a skvěle zahrané postavy, tedy v rámci toho, co bylo potřeba zahrát.

Žádné komentáře:

Okomentovat