pondělí 15. ledna 2018

1 Buck, 6 Below: Miracle on the Mountain, A Princess for Christmas, A Question of Faith, A Very Sordid Wedding


1 Buck (2017) - 50 %
Vypadá to na celkem dobrý thriller lehce moderního ražení, kdy je důležité především pomalé tempo vyprávění. Když si ale uvědomíte, že tu vlastně není ani jedna postava, na kterou by stálo za to se koukat a sledovat její osud, dojde vám, že tohle není tak skvělé, jak se to tváří, ale místy je to celkem prázdné a ne až tak napínavé.

To, že se mladý muž mohl ztratit v horách, se dá asi celkem snést, co už je méně snesitelné, to jsou neustálé flashbacky do minulosti, kdy se hlavní hrdina srovnává s tím, co prožil. Jeho boj o přežití ale už celkem funguje a skoro máte pocit, že se Josh i docela snaží tohle celé utáhnout ke zdárnému konci. Nakonec se mu to jakž takž povede.

Klasická vánoční romantika, kde je Roger Moore za zlého, respektive spíše pěkně protivného dědečka, který ale postupně najde cestu ke své rodin, nemluvě o tom, že v tom bude krásná romance a spousta trapného humoru, který hlavní hrdinka prostě nedává a je otřesná. Hodně mi kazila celý dojem.

A Question of Faith (2017) - 10 %
Ani skutečnost, že jsem zde viděl Reneé O'Connor a ujistil se tak, že sem tam ještě hraje, nemůžu hodnotit tenhle snímek nijak vysoko, neboť to není nic jiného než jen křesťanská vymejvárna, které prostě nesnáším. Bible zachrání všechno a správná víra je jen ta jediná. Z toho je mi vždycky hodě na nic.

A Very Sordid Wedding (2017) - 50 %
Tohle je tak divný snímek, až se mi chvílemi prostě líbil. Nebudu tvrdit, že celou dobu, ke konci už to nebylo nic moc a to moralizování moc nefungovalo, ale stejně je docela pěkné - a šílené - jak bylo celé téma pojaté. Nejde o to, že bych se nějak moc extra smál, ale spíše o to, že je to fakt pořádně bláznivé.

Žádné komentáře:

Okomentovat