pondělí 25. září 2017

Outland 1: Beyond the Far West, Úkryt v zoo, You're in the Navy Now, Mládí v hajzlu, Yves Saint Laurent




To westernové prostředí tomu docela sluší a Evan Stone ukazuje, že ani po padesátce na tom není špatně. Více méně. Ty holky by tu lépe vypadaly více přirozené, žena v pase je až moc umělá, až to pěkné není. Sem tam nějaká scéna navíc, mimo porno, ale není to vtipné, jak by chtěli. Nic nečekaného zde nenajdete.

Úkryt v zoo (The Zookeeper's Wife, 2017) - 70 %
Díky tomu, že to prostředí je mi celkem blízké, protože mám zvířata a zoologické rád, i když jsem tam nikdy nepracoval, tak se mi film prostě zamlouval. Navíc scény se zvířaty jsou skutečně povedené a interakce je velmi dobrá. Příběh není špatný, ale něco podobného při záchraně židů tak nějak očekáváte.

You're in the Navy Now (1951) - 50 %
Gary Cooper neurazí, ale i z něj máte pocit, že je takový nějaký vyčpělý. Nemá to ten správný náboj, a to i přesto, že se zde objeví mladí herci, kteří se proslavili později. Vtipné scénky nejsou nijak extra vtipné, ty napínavé nejsou nijak extra strhující, a i když je zde na válku nahlíženo s humorem, nestrhne vás to.

Mládí v hajzlu (Youth in Revolt, 2009) - 40 %
Když jsem byl na osmiletém gymnáziu, tak někdy v jeho první polovině byla kniha "Mládí v hajzlu" něco hrozně cool. Já jsem se k jejímu přečtení nikdy nedostal, a co si budeme povídat, po zhlédnutí filmu podle této knihy, nemám ani potřebu ji číst. Nijak mě to neokouzlilo, i když Michael Cera byl zvolen dobře.

Yves Saint Laurent (Yves Saint Laurent, 2014) - 40 %
Snímek "Yves Saint Laurent" vám dá přesně to, co si představujete. Není zde nic moc navíc. Je to svět módy, takže v tom bude móda, budou v tom intriky, bude v tom zhýralí život, budou v tom excesy, prostě tak nějak to, co tam patří. A do toho osobnost jednoho z módních géniů. Přesně do toho světa pasuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat