čtvrtek 6. dubna 2017

Everlasting, Pomáda: Živě, High & Low: The Movie, Mladá Lukrecie, Mok-sum Geon Yeon-ae


Everlasting (2016) - 40 %
Snuff je sám o sobě zajímavý fenomén a hodně hororů se mu chce přiblížit. Snímek "Everlasting" jede trochu ve stylu filmu "8 MM" s tím, že tady je zmizelou mladá žena, kterou hledá její přítel. Má to náběh na drsný film, ale úplně se to nekoná. Škoda, některé postavy zůstaly naprosto nevyužity. Tohle mělo na víc.

Pomáda: Živě (Grease Live!, 2016) - 95 %
100 % tomu nedám, jen 95 %, ale to jen proto, že si myslím, že originál je prostě originál a Travolta byl lepší Danny. Mám ale slabost pro písně z "Pomády", mám slabost pro Julianne Hough, takže za mě rozhodně skvělé ztvárnění. Navíc se mi líbí, jak v tomhle v podstatě divadelním prostředí zvládli všechny scény. "Pomáda" prostě funguje pořád.

High & Low: The Movie (2016) - 70 %
Docela dobrá, drsná akčárna, u které máte pocit, že se jedná op něco, co by skutečně mohlo probíhat v ulicích, ale zároveň je to pěkně stylizované, takže to na vás působí takovým zvláštním skoro až karikujícím dojmem. V konečném důsledku to ale ničemu nevadí, příběh zde je, film odsýpá, dobře se nato kouká.

Mladá Lukrecie (Lucrezia giovane, 1974) - 40 %
Zrovna Lucrezia Borgia je takovou postavou, z které se toho dalo vytěžit mnohem více, než se v tomhle snímku povedlo. Je to trochu impotentní a ta nahota je zde spíše skromná, než co by se dalo čekat od tématu. Kostýmově je to ale zajímavé a podařilo se dobu zachytit celkem dobře. To je to jediné, co mě zaujalo.

Mok-sum Geon Yeon-ae (2016) - 65 %
Je to blbina, je to pořádná blbina, ale měl jsem u toho pocit, že tvůrci jsou schopni natočit dobrý thriller a přitom přesně vědět, v jakou chvíli to odlehčit. Nebýt prdících scén, dal bych tomu ještě trochu více procent. Bavil jsem se a je vidět, že tohle bylo natáčeno s chutí, i když a první pohled jako hodně odlehčený film.

Žádné komentáře:

Okomentovat