sobota 22. dubna 2017

Jolly LLB 2, Miluji tě k sežrání, Love at First Glance, Madam Scandal: 10-byo shinasete, Muž z del Ria


Jolly LLB 2 (2017) - 60 %
V podstatě je to velmi obdobné jako první díl. Máme zde úvod, který je laděn spíše o komedie, ale s tím, jak film postupuje, je zde gradace spíše do dramatu. U samotného soudu jsem měl ale pocit, že sleduji znova první film, že je jenom případ jiný, ale jinak je všechno ostatní na svém místě, což bylo lehce nepříjemné.

Miluji tě k sežrání (Just Friends, 2005) - 40 %
I když mám Ryana Reynoldse hodně rád, tak v téhle blbé romantické komedii ani on nezachrání kvalitu, která je docela nízká. Má to klasickou šablonu, je to nesmírně předvídatelné, a těch několik docela dobrých a vtipných scének to skutečně nezachrání. Škoda, nějaký potenciál zde možná i byl, ale k využití nedošlo.

Love at First Glance (2017) - 30 %
Obyčejná romance s pěknými lidmi, které mají problémy, jež vás ani nebudou moc zajímat, protože to ani pořádné problémy nejsou, jenom nějaké pseudoproblémy, které by se vyřešili jen tím, kdyby přestali být pitomí. Nebo aspoň kdyby taková přestala být hlavní postava. Ale ve své nenáročnosti se na to hezky kouká.

Docela příjemná japonská erotická komedie, která tu má asi tak dvě tři nápadité scény, u kterých se skutečně je možné zasmát, pokud vám nevadí, že u toho stříká sperma, nebo respektive látka, která by měla sperma představovat. Ten nadhled je tu docela zábavný a díky němu se jinak nepříliš zajímavý film dá snést.

Muž z del Ria (Man from Del Rio, 1956) - 50 %
Režisér snímku "Muž z del Ria" si řekl, že když má v hlavní roli muže jako Anthony Quinn, není potřeba s tím dělat velké štráchy, a prostě se bude snímek soustředit jen na něj a na jeho postavu. To se také stalo a byl natočen western, který nemá moc velké ambice, ale který ukazuje, že Anthony Quinn snadno zvládne hlavní roli i s méně povedeným scénářem a zaujme vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat