středa 19. dubna 2017

Almost Adults, Hříšné noci, Call of the Wolf, Die Nichten der Frau Oberst, Lion


Almost Adults (2016) - 50 %
Vypadá to na celkem příjemnou komedii o tom, jak dívka poznává, že vlastně vůbec není na chlapy, komedie o dospělosti - nebo možná ještě o dospívání - ale bohužel film zůstává někde na půl cesty. Jsou zde zábavné scény, ale postavy jsou spíš karikaturami než čímkoli jiným, což je docela škoda. Mohlo se z nich vytěžit více.

Hříšné noci (Boogie Nights, 1997) - 90 %
Paul Thomas Anderson je pro mě spíše nepřístupným režisérem a některé jeho filmy zrovna moc nemusím, protrpěl jsem si je, než abych si je užíval. "Mistra" asi nejvíce. Ale "Hříšné noci" - divný český název - je na zajímavé téma, je to skvěle podáno i zahráno a já jsem si ty tři hodiny prostě užil. Mark Wahlberg je zde parádní.

Call of the Wolf (2017) - 40 %
Někdy se dá i se třemi herci udělat pořádný film, ale bohužel tohle není ten případ. Tvůrci si dopřáli až moc bohatou stopáž a díky tomu se rozmělňuje atmosféra, která zde prostě není tak dobrá, jak by si autoři přáli. Námět není zrovna originální, ale ani pojetí nijak nepřesvědčí. Snaha byla, ale nebylo jí dost.

Jsou zde krásné ženy, jsou zde docela zajímavé erotické scény, i když se zde nejde na hardcore, není k tomu mnohdy ale úplně daleko, ale přesto mě snímek nedokázal nějak více zaujmout. Nahota je zde velmi příjemná, ta přirozenost starších filmů mě prostě baví, ale tenhle snímek není z těch, které si budete dlouho pamatovat.

Lion (Lion, 2016) - 80 %
Dev Patel je pro mě jedním z velmi zajímavých a dobrých mladých herců. Indické prostředí mě zajímá, protože je jiné, protože je krásné i temné ve své chudobě. Obojí se ve snímku "Lion" spojilo krásným způsobem, kdy finále tohoto filmu si přejete, i když víte, že nebude zadarmo. Velmi intenzívní film, a to myslím v dobrém.

Žádné komentáře:

Okomentovat