středa 22. února 2017

Brotherhood, Collide, Odpad město smrt, Wajah Tum Ho, Weekend Love


Brotherhood (2016) - 60 %
Vzhledem k tomu, že už jsem nakoukal docela dost britských snímků, které obsahují v názvu "Hooligan", musím říct, že ty s "-hood" vypadají alespoň po tomhle filmu o dost kvalitněji. Nejenom v to, že technická kvalita "Brotherhood" je dost vysoká, ale i tím, že se dá scénář docela dobře snést a nenaštve vás.

Collide (2016) - 50 %
S tím ansámblem, co snímek měl, se dalo určitě udělat mnohem víc, a jediný, kdo zde trochu vyniká, je Ben Kingsley, který si roli očividně užíval. Bavil mě, honičky jsou zde dobré, ale celkově je ten příběh tak nějak prostě nudný. Felicity Jones naprosto trestuhodně nevyužitá, o Anthonym ani nemluvím...

Odpad město smrt (2012) - 70 %
Není to hezký film a není jednoduchý na sledování, přece jen to má spíše proporce divadelní, což mi ve filmu obecně spíše vadí, ale herecké výkony jsou zde tak dobré, že jsem prostě jen sledoval ty jejich promluvy, které nejsou bez myšlenky, stejně jako vztahy jsou zachyceny dobře, i když to vypadá, že jsou přehrávané. Dobrý film.

Wajah Tum Ho (2016) - 45 %
Skoro to vypadalo, že by to mohl být docela zajímavý, drsný film, ale opět se mi bohužel potvrdilo, že thrillery, pokud jsou natočeny v Indii, mají celkem malou pravděpodobnost toho, že budou opravdu dobrými thrillery. V tomhle případě to opět nevyšlo a já jsem si chvílemi říkal, jestli to tedy vlastně není komedie.

Weekend Love (2014) - 40 %
Víkendová láska je přesně to, co ten název slibuje. Je to na první pohled moc hezké, jsou zde scény, na které se moc pěkně kouká, je zde romance, která se buduje v celém filmu, aby to nakonec mohlo dobře skončit. A v konečném důsledku je to film, který si nejspíš nebudete ani trochu pamatovat jako výjimečný.

Žádné komentáře:

Okomentovat