pátek 4. května 2018

Anand, Battle Drone, Bent, Hotel Salvation, Singwa hamgge




Anand (1971) - 80 %
Film, kterým na sebe skutečně pořádně poprvé upozornil Amitabh Bachchan, ale není to jen jeho představení, je to především film Rajeshe Khanny, který hraje umírajícího muže, jehož příběh Amitabhova postava vypráví. Krásné, dojemné, ale ne zbytečně patetické, lidské a ani ty zpěvy tu nevadí, navíc to není hypermoderna.

Battle Drone (2018) - 20 %
Nízkorozpočtové akční sci-fi o tom, že se skupina, která chce vypadat jako postradatelní a vtipní, snaží bojovat se speciálními roboty, kteří byli navrženi na boj. Tady tomu prostě chybí rozmáchlé scény, velké prostory, více lidí. Díky tomu je to malé a popravdě i celkem nudné. Krátký promakanější snímek by byl lepší.

Bent (2018) - 50 %
Takový průměrný akční thriller, který má celkem fajn kriminální zápletku a hlavně herce, kteří ji zvládnou podat tak, aby vás to alespoň trochu bavilo. Docela mě mile překvapilo, jak jsou pak zmáknuté scény, kde se střílí nebo jinak ubližuje. Tady máte opravdu pocit, že by to i mohlo bolet a krev teče.

Hotel Salvation (2016) - 70 %
Ač je to snímek indický, je odlišný od toho, co většinou z dostanete z bollywoodské produkce. Tohle je snímek, který je klidnější, méně epický, nejsou zde žádné zpěvy, a i když je to komedie označováno jako komedie, je to spíše takový ten milý lidský film, na který se můžete koukat a trochu u něj přemýšlet.

Singwa hamgge (2017) - 70 %
Povedená jihokorejská fantasy podívaná, na které je na první pohled vidět, že si bere hodně ze své předlohy, kterou je komiks. Má to takové příjemně podivné postavy, ale přitom děj, který vás může snadno strhnout, což bude ještě podtrženo skutečností, že to má velmi zajímavou vizuální stránku, která na vás útočí každou chvíli.

Žádné komentáře:

Okomentovat