úterý 15. srpna 2017

Anatahan, Bang Bang Baby, Breaking Point, DC Super Hero Girls: Intergalactic Games, Sardaarji 2




Anatahan (1953) - 60 %
Příběh tohoto filmu je povedený, to se musí uznat, je přece jen založen na zajímavé události, která se stala, ale styl filmu mi prostě nesedl. Celé je to natočeno jako pseudodokument, což znamená, že sledujeme herce, jak hrají trosečníky, což je ještě fajn, ale do toho neustále mluví vypravěč, což mi tu přišlo prostě iritující.

Bang Bang Baby (2014) - 60 %
Tohle je tak podivný muzikál, že se prostě musí líbit. Anebo se vám bude protivit. Je to ujeté, je to absurdní, je to zvláštní, ale místy je to docela krásné, což mě dovedlo sem tam uchvátit. Ne dost na to, aby byl snímek skutečně skvělý, ale dost na to, abych si některé scény skutečně užil. Bohužel ne celek.

Breaking Point (2017) - 20 %
Na první pohled to skoro vypadalo, že by tohle mohl být další "Volný pád", ale už z plakátu je vidět, že tady to nikdo moc neuměl. Herci, kteří neumí hrát ve filmu, který nemá žádný velký vývoj, prostě se jen snaží ukázat, jak vypadá destrukce člověka. Skvělé téma, které je ale zpraseno neumětelstvím a neschopností dobře vyprávět.

Komiksový snímek, který je určen hlavně dívkám a dětem, které ocení, jak je to všechno barevné, jak je to všechno hezké, jak je to všechno hloupoučké a jak vlastně není důležité, že je tu nějaký příběh, protože je důležité, že to všechno vypadá moc hezky. Nepříliš zábavná hra s postavami, které vás ani nemusí bavit.

Sardaarji 2 (2016) - 40 %
Pokračování romantické komedie, které je sice romantické, ale už není moc komediální. Nemůžu si pomoct, ale Indové, pokud jdou do komedie, většinou se vzmůžou jen na takové to klasické blbnutí, které mě osobně zase tolik neříká. Ty vtipy nejsou nijak budovány, prostě jen co koho napadne, to se tam vloží.

Žádné komentáře:

Okomentovat