pondělí 14. srpna 2017

Appuntamento in nero, Sand Castle, Sandy Wexler, Sardaar Ji, Savage Dog




Appuntamento in nero (1990) - 50 %
Vlastně to není až tak špatné erotické giallo, i když nutno říct, že lepší je to ze strany erotiky, kdy některé scény jsou skutečně sexy a moc hezky se na ně kouká, což je dáno i představitelkami, které byly dobře vybrány. Giallo už samotné tak dobré není, ale má momenty, u kterých si možná řeknete, že to vlastně mohlo být ještě o dost lepší.

Sand Castle (2017) - 30 %
Válečný film, který je o válce, ale částečně proti válce. Film o tom, kdy si někteří vojáci uvědomí, že vlastně nevěděli, do čeho jdou, když se přihlásili do armády, no a nakonec zjišťují, že ta skutečná válka je docela hnus. Nemůžu si pomoct, ale tohle je tak neobjevný a tak alibisticky podaný film, až se mi protivil.

Sandy Wexler (2017) - 50 %
Mám Adama Sandlera rád, ale tenhle snímek je prostě jen vykrádáním sama sebe. Máte pocit, že přišel s novou postavou, ale je to jen opakování se toho, co již bylo natočeno. A bohužel tomu chybí humor, a to v poměrně velké míře. Sandler je v tomhle prostě příliš průměrný, příliš hraje na jistotu, což je škoda. Nekorektnost skoro chybí.

Sardaar Ji (2015) - 45 %
Ze začátku to skoro vypadá super, že by to mohl být nadpřirozený thriller s hororovými prvky. Ale hodně rychle se to zlomí a je to až moc odlehčený romantický film, který prostě hraje na to, že jsou zde hezké postavy, všichni jsou strašně cool, je to moc dlouhé a má to svůj happy end. Příliš průměrné, až je to podprůměrné.

Savage Dog (2017) - 50 %
Scott Adkins nepatřil k mým akčním oblíbencům, ale postupně se vypracoval do pozice, kdy jsem na jeho filmy docela zvědavý. Jasně, nepřekvapí, protože tohle je celkem standardní béčko, ale když už dojde na nějakou tu akční scénu, není to špatné. A navíc je film docela dost krvavý, což uznávám, k akčním filmům to patří.

Žádné komentáře:

Okomentovat