středa 14. června 2017

Krev a písek, Farář u svatého Dominika, Great Balls of Fire!, Nadějné vyhlídky, Za branami pekla


Krev a písek (Blooad and Sand, 1941) - 45 %
Nezaujal mě příběh, což je jednoduše dáno tím, že nemám nějak moc rád toreadory a koridu, ale nezaujaly mě ani postavy, kdy jsem měl pocit, že jsou všechny takové nepříjemné, nebavily mě. Z toho nakonec vyplývá, že jediné, co se mi skutečně líbilo, byl poslední záběr v celém filmu, který se prostě povedl.

Farář u svatého Dominika (Going My Way, 1944) - 80 %
Považoval jsem Binga Crosbyho za muzikanta, který fušoval i do herectví, protože měl parádní hlas. Ale snímek "Farář u svatého Dominika" ukazuje, jak moc byl dobrým hercem a jakékoli uznání si za tento film zaslouží, protože předvedl skutečně jedinečný, civilní výkon, kdy mi z něj, ale i z celého příběhu spadla brada.

Great Balls of Fire! (Great Balls of Fire!, 1989) - 80 %
Dennis Quaid nikde nepředvedl lepší herecký výkon a Winona Ryder snad nikdy nebyla roztomilejší a bezbrannější. Společně táhnou tenhle film, který je dějově trochu přímočarý a je jasné, co v něm máte očekávat. Slávu, pád a problémy. Ale má to prostě parádní zvuk a drive. No jo, očividně miluju rokenrol.

Nadějné vyhlídky (Great Expectations, 2012) - 40 %
Nemůžu si pomoct, ale tohle mě prostě moc nebavilo. Jasně, na jednu stranu je to dáno tím, že Dickense a jeho příběhy dvakrát nemusím, na druhou stranu mi přijde, že nebyl ani pořádně využit potenciál jednotlivých herců a je to takový film, který hezky vypadá, kostýmně je dobrý, ale pod tím nějak není nic.

Za branami pekla (Gridlock'd, 1997) - 60 %
Takový celkem příjemně ujetý film o tom, jak se dva týpci rozhodnou zbavit se drog poté, co se jejich kamarádka předávkuje a oni mají co dělat, aby ji zachránili. Tupac i Tim Roth jsou v rolích docela dobří a jako dvojice si docela sednou. Není to naprosto úchvatný zážitek, ale je to v konečném součtu celkem povedené.

Žádné komentáře:

Okomentovat