neděle 16. dubna 2017

Downtown - Die nackten Puppen der Unterwelt, Keeping Up with the Joneses, Ladrones de tumbas, Lost in Florence, Tarzan's Secret Treasure


Tohle je Jesús Franco v lepší formě, hlavně díky tomu, že se nebojí ukázat trochu víc. K tomu je zde ještě nějaký kriminálně komediální příběh, který docela funguje. Ale přesto je to hlavně snímek, kde se chcete koukat na Linu Romay a další krásky, které zde ukáží skutečně hodně ze svých půvabů. A kamera nás nechá se koukat.

Mám rád podobné komediální filmy. Komedie se zde snoubí se špionským filme, je to akční, je to sexy, je to místy i celkem nápadité jen je to v současné době už celkem neoriginální a hraje se jen na to, že tu jsou zajímaví herci. Nesourodý pár Fisher/Galifianakis si překvapivě skvěle sedli, dokonce mi přišlo, že lépe než Gadot/Hamm.

Ladrones de tumbas (1989) - 60 %
Mexická vyvražďovačka na hřbitově, kam si pár lidí zašlo s tím, že vykrádání hrobů je skvělý nápad. Jasně, že se jim to vymstí. Místy je snímek docela intenzívní a hnusný, což mu rozhodně přidává na celkovém dojmu. V konečném důsledku ale budete mít pocit, že vlastně ani tak moc nevybočuje. Ale krvavý je.

Lost in Florence (2017) - 30 %
Klasická romance, která chce těžit v podstatě jen z toho, že je zde kontrast krásného italského města a sportu, který má historické kořeny a který je drsný. Samotné znázornění sportu ale není nijak drsné, spíše je takové nijaké. Podobná je i romance, která se nesnaží pobouřit, ale jede v klasických kolejích, což je trochu nuda.

Nemůžu si pomoct, ale Jane je strašná kráva a hraje akorát na city, takže Tarzan, který je zde v podstatě pořád zobrazován jen jako tupec, raději ustoupí, protože svou skvělou družku miluje. Být jim, tak jí hodím pod rozběhnutého nosorožce. Na tohle už se nedá moc koukat... Hodně scén se opakuje, zápletka je nuda.

Žádné komentáře:

Okomentovat