pondělí 6. února 2017

Hotel Noir, Max Steel, Middle School: The Worst Years of My Life, Noc lišky, Off Piste


Hotel Noir (2012) - 55 %
Líbí se mi, že se pořád ještě někdo snaží o filmy noir, i když tohle se nepovedlo. Noir prostě nemůže být až takhle zábavný. V konečném důsledku je to vlastně jen komedie v příjemné černobílé, která má jednu velkou výsadu - výtečné herecké obsazení, na které se - hlavně u krásných dam - dobře kouká.

Max Steel (2016) - 30 %
Když jsem tenhle snímek sledoval, měl jsem pocit, že je to něco, co jsem viděl už stokrát. Trochu přeháním, ale tohle je tak klasický příběh v tak nudném provedení... Má to něco z komiksů, má to něco z "Power Rangers", ale celkově je to taková nuda s příšernou postavou v podání Andyho Garcii. Ten mi tu skoro vadil.

Hezký snímek o tom, jak se ještě pořád malý kluk vyrovnává s tím, že jeho bratr odešel. Nebyl to jen bratr, ale byl to nejlepší kamarád, a taková ztráta prostě hned tak nepřebolí. Film ale téma pojímá takovým způsobem, aby to nebylo zbytečně depresivní, ale spíše vtipné, zábavné a divácky příjemné. Navíc je tu krásně využita animace.

Noc lišky (Night of the Fox, 1990) - 60 %
Velmi roztahaný válečný film, který se trochu tváří jako béčková hra na dvojníky, ale díky těm uniformám, hlavně těm SS, to docela funguje. George Peppard je tu jako docela dobrý macho, Michael York je zase jako SS oficír pořádně nepříjemný. Vývoj je celkem zajímavý a neurazí. Není to skvělé, ale není to ani špatné.

Off Piste (2016) - 50 %
Je to příběh o sblížení dvou lidí, kdy ten jeden se odcizil světu a možná i sobě, anebo je to revenge movie o tom, jak se někteří lidé za každou cenu chtějí pomstít a stávají se horšími než osoba, která jim ublížila? Vlastně platí obojí a bohužel ani jedno není úplně dotaženo k dokonalosti. Ale finále je dobré.

Žádné komentáře:

Okomentovat