pondělí 16. ledna 2017

Fanfán Tulipán, Fantomas, Hlava rodiny, My Christmas Dream, Solitary


Fanfán Tulipán (Fanfan la Tulipe, 2003) - 30 %
Nebýt krásné Penélope Cruz, kterou zde využívají jen pro to, jak vypadá, tak v podstatě nemá smysl se na film dívat. Snaží se to být vtipné, ale vůbec to zábavné není, Snaží se to být akční, ale ono to vyznívá spíše směšně. Vincent Perez mi nějak moc nesedl, ale to ani zbytek ensemblu kromě zmiňované Penélope.

Fantomas (Fantômas, 1964) - 60 %
V českém dabingu se mi kdysi "Fantomas" líbil určitě víc, ale musím uznat, že něco časem ztratil. Možná je to celkově skutečnost, že by filmu seděla ona původní temnější rovina Fantomasových příběhů, takhle je to jen taková lehká akční komedie, která má v hlavní roli docela tajemného záporáka, který ale není naplno využit.

Hlava rodiny (Father of the Bride, 1991) - 60 %
Steve Martin v sobě prostě nemá to, co měl Spencer Tracy v původním filmu a mnohdy je zbytečně otravný, ale na druhou stranu se filmu musí nechat, že dovede ty emoce vyvolat. Jsou zde myšlenky, které jsou spojené s vývojem člověka, s jeho změnami, které mě dojaly, k tomu se přiznávám. Člověk se do filmu snadno vžije.

My Christmas Dream (2016) - 50 %
Asi už na mě zase leze ta vánoční nálada, takže mi podobné filmy prostě přijdou strašně dojemné. Asi je to fakt tím, že se nám tyhle filmy snaží říct, jak je rodina důležitá. Sice to dělají celkem okatě, ale zrovna o těch Vánocích to funguje. Nechal jsem se tímhle snímkem dojmout a začínám mít pocit, že bych se na ně měl vykašlat.

Solitary (2015) - 45 %
Snímek o tom, že někdy se v tom lidé plácají a nemají ani moc na výběr. Hlavní hrdinka nemá zrovna jednoduchý osud. Je to hlavně tím, jací lidé se v jejím životě objevili a jak ji ovlivnili. Hlavně s jejím otcem to není snadné. A přesto se k němu musí vrátit. Bohužel mě příběh svými postavami nedokázal zaujmout.

Žádné komentáře:

Okomentovat